Αυτές είναι οι top 5 αγαπημένες μας αντηλιακές με χρώμα για λιπαρές επιδερμίδες!

Το καλοκαίρι στην πόλη είναι μια πολύ δύσκολη περίπτωση για το μακιγιάζ σου: θα περπατήσεις, θα ιδρώσεις, από την άλλη δεν θα ξέρεις πώς να φρεσκάρεις από πάνω το αντηλιακό σου. Λοιπόν, λοιπόν! Το καλοκαίρι στην πόλη βάζουμε στην άκρη τα foundation και προτιμάμε τα tinted αντηλιακά, δηλαδή τα αντηλιακά που έχουν χρώμα και δίνουν στο πρόσωπό σου μια ωραία ομοιοχρωμία και ένα effortless αποτέλεσμα. Επιπλέον, επί της ουσίας, κάνεις skip το ένα βήμα (αντί για αντηλιακό και μετά foundation βάζεις ένα αντηλιακό με χρώμα), πράγμα πολύ σημαντικό αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα.

Ποια, όμως, είναι εκείνα τα tinted αντηλιακά που θα καλύψουν τις ανάγκες σου; Παρακάτω η λίστα με τα top 5 αγαπημένα μας!

Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου Ματ SPF50, Κόκκινο Σταφύλι, Korres. Η σειρά αντηλιακών προσώπου Κόκκινο Σταφύλι της Korres είναι best seller και θα το αντιληφθείς όταν δοκιμάσεις κάποιο από τα προϊόντα της σειράς. Το κόκκινο σταφύλι που περιέχει στη σύνθεσή του είναι αντιοξειδωτικό και προσφέρει έξτρα προστασία από την γήρανση που προκαλεί ο ήλιος στην επιδερμίδα. Αν αντιμετωπίζεις ζητήματα λιπαρότητας, η Matte είναι η επιλογή που θα αγαπήσεις!

Κρέμα Προσώπου Ελαφριάς Υφής SPF30 με Χρώμα, Apivita, €19.50. Λεπτόρρευστο, σε μορφή τζελ που εξασφαλίζει μια τέλεια ομοιοχρωμία στο πρόσωπο ενώ, όπως θα διαπιστώσεις, το ίδιο το χρώμα του αντηλιακού είναι αρκετά πλούσιο. Στηρίζει τη σύνθεσή του στο καινοτόμο σύμπλοκο 3D PRO-ALGAE που διατηρεί την τρισδιάστατη δομή της επιδερμίδας, καθώς προστατεύει την πυκνότητα και την ελαστικότητά της κάτω από τον ήλιο, προσφέροντας εξαιρετική δράση κατά της φωτογήρανσης, την Νο1 αιτία πρόωρης γήρανσης.

 

 

Photoderm Nude Touch SPF50+, Bioderma, €23.30. Απόλυτα λεπτόρρευστο αντηλιακό προσώπου που γίνεται ένα με την επιδερμίδα μέσα σε μόλις 30 δευτερόλεπτα, δίνοντάς του ένα πρόσωπο φωτεινό, προστατευμένο, λαμπερό και μια τέλεια επιδερμίδα που μοιάζει σαν να γεννήθηκες με αυτή! Bonus info: αυτό το αντηλιακό χαρίζει έλεγχο της λιπαρότητας για οκτώ ώρες.

Mineral Suncare Compact SPF30, €44.70, Clarins. Για τέλεια εφαρμογή ακόμη και αν είσαι on the go, χωρίς να λερώσεις τα χέρια σου ή… χωρίς να αγγίξεις με τα λερωμένα σου χέρια το πρόσωπό σου, αυτό το αντηλιακό είναι τέλειο! Μας αρέσει πολύ η υφή του που γίνεται απόλυτα ματ αλλά και αυτό το σφουγγαράκι από σιλικόνη που κατανέμει σωστά το προϊόν.

 

Ac-Norm Sun Screen Tinted Fluid SPF50, Frezyderm, €23.10.Όταν έχεις ακμή η επιδερμίδα σου έχει να αντιμετωπίσει ένα πολύ σοβαρό task και προσπαθεί να λύσει αυτό. Άρα, δεν πρέπει να την επιβαρύνεις και με ένα δεύτερο πρόβλημα που λέγεται φωτογήρανση. Αυτό το αντηλιακό της Frezyderm είναι τέλειο για ακνεϊκές ή με τάση για ακμή επιδερμίδες αφού δεν είναι καθόλου λιπαρό ενώ περιέχει και συστατικά που μειώνουν την παραγωγή σμήγματος.

 

 

Read More

And More