Αυτές είναι οι τυχερές νικήτριες που θα ζήσουν την εμπειρία Instamatic by Color touch από τη WELLA & θα αποκτήσουν παστέλ χρώμα στα μαλλιά

Την περασμένη εβδομάδα σου μίλησα εδώ για τα παστέλ μαλλιά, το νέο μεγάλο hai trend! Το βασικότερο, όμως, είναι ότι το όνειρο των παστέλ μαλλιών ακριβώς όπως το κάνουν τα μεγαλύτερα beauty icons του κόσμου αυτού μπορεί να γίνει και δική σου πραγματικότητα χάρη στο καινοτόμο Instamatic by Color Touch της Wella.

Μάλιστα, για να σε φέρουμε ένα touch πιο κοντά με το όνειρο των τέλειων παστέλ μαλλιών σου επικοινωνήσαμε και αυτόν εδώ τον διαγωμισμό.

Λοιπόν, σήμερα, μια εβδομάδα μετά, ο διαγωνισμός έφτασε στο τέλος του και έφτασε η ώρα να σου ανακοινώσουμε τις δύο τυχερές νικήτριες που θα ζήσουν την… πολύχρωμη εμπειρία του Instamatic by Color Touch της Wella και θα αποκτήσουν παστέλ μαλλιά!
Σημείωση συντάκτριας: Να σου πω ότι υποψιάζομαι την αγωνία σου αν κρίνω από τις πολλές συμμετοχές σας σε αυτόν τον διαγωνισμό!

Και οι νικήτριες είναι οι:
– Αναστασία Μαρούλη
– Κωνσταντίνα Κιούση

Μαζί τους, λοιπόν, θα κλείσουμε ραντεβού στο κομμωτήριο Gino Hair and More και τα μοναδικά αποτελέσματα θα τα δεις σύντομα σε σχετικό video!
Last chance info: Αν πάλι θέλεις να αποκτήσεις υπέροχα παστέλ μαλλιά και δεν είδες το όνομά σου στη λίστα με τις νικήτριες, κλείσε απλώς ραντεβού στο κομμωτήριο και ζήτησε να ζήσεις την πολύχρωμη εμπειρία με Instamatic Color Hair! Από την Wella, φυσικά!

Read More

And More