Αυτές οι κρέμες σώματος δεν ενυδατώνουν απλά, μυρίζουν και συγκλονιστικά!

Το να βρεις την σωστή ενυδατική σώματος είναι ένα από τα δυσκολότερα tasks στην ομορφιά, γιατί αυτή η ενυδατική σώματος πρέπει να συνδυάζει κάμποσα πράγματα: πρέπει να ενυδατώνει (αλίμονο!), να μην κολλάει και ιδανικά πρέπει να έχει εκείνη την τέλεια μυρωδιά που θα μπορεί να σταθεί τόσο καλά από μόνη της ώστε εσύ θα μπορείς να κάνεις skip και το άρωμα που θα φορέσεις.

Well, well! Κάτι που ίσως δεν γνώριζες για εμάς είναι ότι έχουμε εμμονή με τις ωραίες μυρωδιές και έχουμε εντρυφήσει στις κρέμες σώματος. Οι παρακάτω, λοιπόν, είναι (σ)το top 5 μας!

 

Coco Banana Cream Sol de Janeiro, €19.95, Sephora. Το Sol de Janeiro είναι ένα βραζιλιάνικο brand που χρησιμοποιούν οι Βραζιλιάνες σε όλο τους το σώμα αλλά και στους πολύ διάσημους γλουτούς τους! Η συγκεκριμένη κρέμα έχει μια συγκλονιστική και πολύ signature μυρωδιά, ενώ έχει ανάλαφρη υφή που απορροφάται γρήγορα. Η μυρωδιά της είναι έντονα sexy και ναι, αν απλώσεις στο σώμα σου αυτή την κρέμα, μπορείς να κάνεις skip το άρωμά σου!

Body Butter Coconut, The Body Shop, €15.00. Αν σου αρέσει η μυρωδιά της καρύδας δεν υπάρχει πιο signature μυρωδιά καρύδας από αυτό εδώ το body butter της The Body Shop. Είναι αρκετά παχύρρευστο που σημαίνει ότι με λίγη ποσότητα μπορείς να καλύψεις μεγάλη επιφάνεια επιδερμίδας και αφήνει και μια πολύ ωραία γυαλάδα στα πόδια.

 

Clean Skin, The Library of Fragrance, €25.00, Make Me Up. Υπάρχει μια μεγάλη κατηγορία που αγαπά τις μυρωδιές καθαριότητας και πούδρας. Είμαστε σε αυτή την κατηγορία και ξέρουμε πως το body lotion Clean Skin θα σε κάνει να μυρίζεις σαν να βγήκες μόλις από το μπάνιο σου!

Bronze Goddess Creme de Solei, Estee Lauder, €47.20. Καφεΐνη, Υαλουρονικό Νάτριο και ανακλαστές που απαλύνουν οπτικά, αυτή η Κρέμα Σώματος χαρίζει στην επιδερμίδα ένα πιο υγιές, πιο νεανικό, έτοιμο για την παραλία look. Πέρα, όμως, και πάνω από όλα αυτά αυτή η κρέμα έχει την χαρακτηριστικότερη, τελειότερη μυρωδιά αυτή του Bronze Goddess, αυτή που θα παρατείνει το καλοκαίρι σου!

  Creme de Corps Soy Milk & Honey Whipped Body Butter, Kiehl’s, €35.19. Είναι η best seller κρέμα σώματος από την Kiehl’s την οποία πολλές διάσημες έχουν δηλώσει κατά καιρούς ότι χρησιμοποιούν. Εμείς την λατρεύουμε για το αποτέλεσμα ενυδάτωσης που αφήνει στο σώμα αλλά και αυτή τη χαρακτηριστική μυρωδιά της που μπορούμε να αναγνωρίσουμε μεταξύ μας όλοι εμείς οι fan της Creme de Corps.

 

Read More

And More