Αυτή είναι η ανανέωση που έκανε στην εμφάνισή της για το φθινόπωρο η Ariana Grande!

Από καταβολής beauty κόσμου αυτή είναι περίοδος που όλοι έχουμε διάθεση να κάνουμε μια αλλαγή στην εμφάνισή μας κάτι που αποδεικνύεται και σε αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνουμε όλοι.

Αλλάζουμε τα μαλλιά μας, βάφουμε ένα πιο flashy χρώμα, κόβουμε καρέ, κλείνουμε ραντεβού για mani- pedi και πάει λέγοντας. Στο πλαίσιο αυτό και η Ariana Grande αποφάσισε να αλλάξει τα signature μαλλιά της. Και αυτό είναι το νέο της hair look…

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

🌧

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ariana Grande (@arianagrande) στις

Σε μια selfie που ανέβασε η ίδια έχει πιασμένα τα μαλλιά της σε ψηλά pigtails αντί του signature ponytail της ενώ οι άκρες τους είναι κατάξανθες. Προφανώς πρόκειται για extensions αφού τα μαλλιά της είναι αρκετά πιο μακριά σε σχέση με το μήκος των προηγούμενων φωτό. Αλλά, όπως και να ΄χει, το νέο της hair look άρεσε πολύ όπως αποδείχτηκε και από τα σχόλια των followers της μεταξύ των οποίων σχόλια που έγιναν από διάσημες όπως η Millie Bobby Brown.

Λίγο πριν η ίδια είχε ανεβάσει μια ακόμη selfie από άλλη οπτική γωνία η οποία έκανε focus στην glam μάσκα της και το μακιγιάζ των ματιών της που έμοιαζε να μιμείται την υφή της μάσκας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

greetings

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ariana Grande (@arianagrande) στις

Λοιπόν, πώς σου φαίνεται το νέο της look;

 

Read More

And More