Αυτή είναι η ενυδατική που φοράνε JLO και Jessica Alba!

Αν θες ένα προϊόν να ξεπουλήσει, αρκεί να πει μια διάσημη ότι το φοράει! Γιατί αλήθεια είναι πως όταν βλέπεις μια διάσημη να έχει αυτή την super λαμπερή επιδερμίδα και όταν μάθεις και πώς την διατηρεί θα πας να κάνεις ό,τι κάνει εκείνη. Ή να αγοράσεις την κρέμα που χρησιμοποιεί εκείνη.

Στο θέμα μας: εδώ και αρκετό καιρό υπήρχε αυτή η φήμη για την Jennifer Lopez ότι λατρεύει την Creme de La Mer τόσο πολύ που την χρησιμοποιεί για ενυδάτωση όχι μόνο στο πρόσωπό της αλλά και στο σώμα της. Και μια τέτοια πληροφορία θεωρείται ok, αλλά όταν αυτή η κρέμα κοστίζει 1000 δολάρια (δηλαδή περίπου 740 ευρώ) η πληροφορία γίνεται κάπως… προκλητική!

Η JLO που ήταν καλεσμένη στο show “Watch What Happens Live” αποκατέστησε την αλήθεια λέγοντας ότι η ενυδατική που αγαπά και χρησιμοποιεί στην πραγματικότητα είναι η Dr. Hauschka Rose Day Cream η οποία κοστίζει 32.21 δολάρια (δηλαδή περίπου 24 ευρώ) και μπορείς να την βρεις on line εδώ.


Μάλιστα, την ίδια κρέμα χρησιμοποιεί η Jessica Alba η οποία έχει επίσης συγκλονιστικά λαμπερή και όμορφη επιδερμίδα και αν ψάχνεις μια αφορμή να την αποκτήσεις, τώρα έχεις… δύο!

Read More

And More