Αυτή είναι η χριστουγεννιάτικη συλλογή καλλυντικών της Kylie Jenner! Τσέκαρε το νεσεσέρ!

Λίγο πριν τις γιορτές η Kylie Jenner φυσικά και θα ετοίμαζε κάτι exclusive για το brand μακιγιάζ της. Έτσι, λοιπόν, μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας της με την Khloe Kardashian και την συλλεκτική συλλογή με τίτλο KoKo Collection, η Kylie μας σύστησε στην συλλεκτική, χριστουγεννιάτικη collection της. Και μας σύστησε φυσικά μέσω του snapchat της! Φυ-σι-κά!

Παρακάτω μια πρώτη γεύση για την συλλογή που θα είναι διαθέσιμη την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου στη 01.00 (και που θα εξαφανιστεί μέχρι να πεις Chri…)!


H συλλογή της έχει πολλά και διαφορετικά πράγματα όπως ότι κάθε προϊόν περιέχει πούδρα αληθινών διαμαντιών. Επίσης, στην συλλογή θα επανακυκλοφορήσουν κάποια κραγιόν– αποχρώσεις που έγιναν πολύ γρήγορα sold out αλλά και η ολοκαίνουρια απόχρωση Dancer που είναι στο χρώμα του κρασιού και με μεταλλική υφή.

Μερικά ακόμη από τα νέα που θα συγκαταλέγονται στην χριστουγεννιάτικη συλλογή είναι τα νεσεσέρ (τα θέλουμε τοοοοοοσοοο πολύ!) αλλά και τα πινέλα της Kylie.

Παρακάτω έχεις εικόνα και για τα δύο!

Και τα πινέλα…

Ωστόσο το beauty thing της χριστουγεννιάτικης συλλογής είναι ένα box που τα περιέχει Ο-Λ-Α και σύμφωνα με την Kylie όποιος το πάρει για να το κάνει δώρο θα έχει κερδίσει το βραβείο μαμά ή μπαμπάς της χρονιάς. Βεβαίως, αυτό δεν σε εμποδίζει σε τίποτα να το κάνεις δώρο στον εαυτό σου! Ok, εκτός από το α) να προλάβεις να το παραγγείλεις β) να βρεις τρόπο να έρθει στην Ελλάδα (από το site της Kylie δεν υπάρχει η δυνατότητα αυτή!).

Αν, όμως, ΑΝ μπορούσες πες αλήθεια, δεν θα ήθελες να κάνεις δικό σου αυτό το κουτί με τα… beauty άπαντα της Kylie;

Read More

And More