Αυτή η Γαλλίδα έκοψε μόνη της το πιο chic bob!

Αυτή η Γαλλίδα έκοψε μόνη της το πιο chic bob! | tlife.gr

Υπάρχει κάτι στο DNA των Γαλλίδων που τις κάνει να πιάνουν με χαρακτηριστική άνεση το ψαλίδι και να κάνουν στο κεφάλι τους ότι κούρεμα τους κατέβει… στο κεφάλι τους! Συνήθως, όμως, κάνουν αυτό το πολύ stylish undone καρέ με αφέλειες που είναι γνωστό και ως shag.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και η Lou Doillon που για εκείνη το στιλ είναι μονόδρομος γιατί α) είναι Γαλλίδα β) είναι κόρη της Jane Birkin.

H Lou Doillon, λοιπόν, ανέβασε πριν λίγες ώρες μερικές φωτό στη σειρά που την δείχνουν να κόβει τα μαλλιά της. Μόνη της. Με ένα ψαλίδι που βρήκε στην κουζίνα. Κι ενώ η αρχική φωτό ήταν κάπως τρομακτική γιατί δεν ήξερες τι ακριβώς θα συναντήσεις μετά, το αποτέλεσμα είναι από αυτά που σε κάνουν να επιστρέψεις σπίτι άρον- άρον για να κάνεις ένα φρεσκάρισμα στο κούρεμά σου, μόνη σου.

Should I go shorter ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lou Doillon ☕ (@loudoillon) στις

«Να τα κοντύνω κι άλλο;», αναρωτιέται στην φωτό που ανέβασε και μας δείχνει το τελικό αποτέλεσμα με αυτό το υπερ-stylish bob στο ύψος των ώμων.

Οι selfie, συνεχίστηκαν και το επόμενο πρωί όπου η Lou Doillon μας έδειξε πώς ήταν το επόμενο πρωί όταν ξύπνησε με αυτά τα μαλλιά, επισημαίνοντας ότι η μια μεριά είναι πιο μακριά από την άλλη αλλά αυτό είναι κάτι που, εν ολίγοις, της αρέσει πολύ γιατί είναι η απόδειξη ότι εκείνη και μόνο εκείνη θα ορίζει το κεφάλι της!

Προσωπικά, πάντως, βλέποντας αυτό το αποτέλεσμα θα έμπαινα στην διαδικασία να κάνω μόνη μου δυο… ψαλιδιές. Όλα αυτά, βεβαίως, αν δεν είχα ολόισια μαλλιά γιατί είναι γνωστό πως στα ολόισια μαλλιά καμία ατέλεια δεν συγχωρείται! Τι λες;

READ more