Αυτή η διάσημη κουρεύτηκε μόνη της λόγω της καραντίνας και το αποτέλεσμα ήταν… αποκαρδιωτικό!

Βασική προϋπόθεση αν θέλεις να είσαι Γαλλίδα είναι να μάθεις να κουρεύεις τις αφέλειες μόνη σου. Από ότι φαίνεται, όμως, μέχρι το τέλος της καραντίνας θα έχουμε γίνει όλες… Γαλλίδες. Κάποιες με επιτυχία, κάποιες άλλες όχι. Στην δεύτερη περίπτωση ανήκει και η Pink η οποία επιχείρησε να κουρέψει μόνη της τα ήδη πολύ κοντά μαλλιά της και το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό. ‘Εκτοτε η ίδια γυρνάει σπίτι της φορώντας καπέλο.

Η ίδια ανέβασε στο instagram της το παραπάνω IGTV στο οποίο έδωσε τον τίτλο “Haircuts and drinking: Quarantine diaries”. “Όταν πίνω έχω εξαιρετικές ιδέες”, λέει η ίδια στο βίντεο που ανέβασε, προφανώς με πολλές δόσεις ειρωνείας κι έπειτα μας δείχνει το αποτυχημένο κούρεμα που έκανε.

Βεβαίως, η Pink δεν είναι η μόνη που έκανε μια δραστική αλλαγή στην εμφάνισή της εν μέσω καραντίνας. Στην αρχή της εβδομάδας είδαμε και τον Joanathan Van Ness να ξυρίζει τα γένια του. Αλήθεια, εσύ έχεις κάνει κάτι extreme αυτές τις μέρες; Κάνε κλικ εδώ και δες τα… beauty κατορθώματα των διασήμων τώρα που μένουν σπίτι.

 

Read More

And More