Αυτή η διάσημη σχεδιάστρια ξεκίνησε ένα τέλειο #hairchallenge! Μαντεύεις ποια είναι;

Οι Γαλλίδες έχουν ένα έμφυτο je nais se quοι στην συμπεριφορά τους, αυτό που κάνει τα πάντα να δείχνουν υπέροχα πάνω τους με έναν αβίαστο τρόπο. Αγαπάμε τα πάντα σε ότι έχει να κάνει με τις Γαλλίδες αλλά έχουμε λίγη περισσότερη αδυναμία στα μαλλιά τους. Τα θέλουμε κι εμείς!

Από ότι φαίνεται, όμως, και για τις ίδιες τις Γαλλίδες τα πράγματα δεν ήταν πάντα έτσι. Το κορίτσι της φωτογραφίας που βλέπεις εδώ δεξιά με αυτό το cool bowlcut είναι μια συγκλονιστική σχεδιάστρια που έδωσε πρόσβαση στο στιλ των Γαλλίδων σε όλες τις γυναίκες ανά τον κόσμο. Και όπως βλέπεις κι εδώ δεν είχε πάντα αυτά τα συγκλονιστικά μαλλιά αλλά στα πρώτα (πολλά πρώτα) χρόνια της ζωής της είχε αυτό το ιδιαίτερο bowlcut. Μαντεύεις ποια είναι;

Είναι η Isabel Marant η οποία πριν λίγες μέρες ανέβασε αυτή την φωτό που δείχνει εκείνη και τον αδερφό της από τότε που ήταν ακόμη παιδιά βάζοντας το hashtag #ISABELMARANTHAIRCHALLENGE. Μιλώντας στην Vogue η αγαπημένη μας σχεδιάστρια είπε πως “αυτή η φωτογραφία μου θυμίζει γιατί έπρεπε να γίνω σχεδιάστρια, κάτι που δεν ονειρευόμουν ποτέ! Είχα αυτές τις σακούλες, αυτά τα μαλλιά ενώ ο αδερφός μου ήταν τέλειος!”.

Και αυτός ήταν ένας ακόμη λόγος να την λατρέψουμε!

 

 

Read More

And More