Αυτή η fan αντέγραψε με τον τελειότερο τρόπο την Rihanna στο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue!

Είναι ίσως το πιο δυνατό εξώφυλλο που είδαμε τελευταία. Διόρθωση: είναι σίγουρα το πιο δυνατό εξώφυλλο που είδαμε τελευταία. Και αν παρακολουθείς στοιχειωδώς την μόδα θα ξέρεις ότι μιλάμε για το εξώφυλλο της βρετανικής Vogue στο τεύχος Σεπτεμβρίου με πρωταγωνίστρια την Rihanna και τα… πολύ λεπτά της φρύδια.

Αυτό το εξώφυλλο, λοιπόν, για το οποίο επιστρατεύτηκαν οι top beauty expert, φωτογράφοι, fashion editors, το έκανε αναπαραγωγή μια makeup artist από την Ατλάντα. Η είδηση, ωστόσο, δεν είναι ότι το έκανε αναπαραγωγή (αλοίμονο! Πολλοί θα το επιχειρούσαν!) αλλά ότι το αποτέλεσμα που πέτυχε ήταν πολύ, πολύ εντυπωσιακό!

Η makeup artist Ariel Thomas (θα την βρεις στα social ως Jay Thomas) είπε στην Teen Vogue πως από την πρώτη στιγμή που είδε το εξώφυλλο πήγε στα μαγαζιά για να πάρει όλα όσα χρειάζονταν για να το αντιγράψει και πως δεν κοιμήθηκε μέχρι τις 5 το πρωί που ολοκλήρωσε το αποτέλεσμα και έβγαλε τις φωτογραφίες (αλήθεια, πόσο μάταιο θα ήταν χωρίς να υπάρχουν φωτό- ντοκουμέντο). Όσον αφορά την διαδικασία, η ίδια συμπλήρωσε: “Δεν ήταν πολύ δύσκολο αλλά αυτό που πραγματικά με δυσκόλεψε ήταν να καλύψω τα φρύδια μου!”.

https://www.instagram.com/p/Bl8EiFUD4R-/?taken-by=jaythomasbeauty

Πάντως, κρίνοντας εκ του αποτελέσματος, άξιζε τον κόπο! Και με το παραπάνω!

 

 

Read More

And More