Αυτή η γυναίκα κάνει έργα τέχνης με… τρίχες που πέφτουν στο μπάνιο (και δεν είναι όσο αποκρουστικό ακούγεται)!

Αυτή η γυναίκα κάνει έργα τέχνης με… τρίχες που πέφτουν στο μπάνιο (και δεν είναι όσο αποκρουστικό ακούγεται)! | tlife.gr

Αν έχεις μακριά μαλλιά σίγουρα αυτή η εικόνα σου είναι αρκετά γνώριμη: όταν λούζεσαι ή χτενίζεσαι να βλέπεις στο μπάνιο σου παντού τρίχες. Σχετικά με αυτό, τα πράγματα που μπορείς να κάνεις εδώ είναι δύο: είτε να εξαφανίσεις αυτές τις τρίχες γιατί όλοι ξέρουμε πως δεν είναι και το καλύτερο θέαμα (με έναν μαγικό τρόπο από την στιγμή που μετακινούνται από το κεφάλι στο… πάτωμα αλλάζουμε και τρόπο που τις αντιμετωπίζουμε!) ή να τις μαζέψεις προσεκτικά μια- μια και να κάνεις με αυτές έργα τέχνης! Yeap!

Αυτή την ιδέα είχε η Lucy Gafford από την Αλαμπάμα η οποία άνοιξε έναν λογαριασμό στο instagram, το shower_hair_master που σήμερα έχει περίπου 500.000 followers κι εδώ θα βρεις μερικά από τα πιο περίεργα έργα τέχνης, φτιαγμένα όλα από τα μαλλιά, όπως αυτό που θα δεις παρακάτω…


Η shower hair artist όπως την αποκαλούν, έχει δημιουργήσει μέχρι σήμερα περίπου 400 τέτοια έργα τέχνης, ενώ το όλο concept ξεκίνησε ως αστείο, όπως είπε, μερικά χρόνια πριν και το πρώτο της τέτοιο έργο ήταν ένας σκίουρος.

Στο βίντεο παρακάτω μπορείς να δεις την συνέντευξή της όπως επίσης και μερικά ακόμη από τα έργα της όπως η πολύ πετυχημένη Princess-να-σου-θυμίσω-φτιαγμένη-από-τρίχες-Leia!

READ more