Αυτή η makeup artist έγινε viral γιατί σέταρε το κραγιόν με τη μάσκαρά της!

Μια από τις δυνατότερες τάσεις στο μακιγιάζ τα τελευταία χρόνια είναι το monochromatic makeup όπου παίρνεις ουσιαστικά ένα χρώμα και στηρίζεις σε αυτό όλη σου την εμφάνιση. Οι διάσημες το έχουν κάνει πολλές φορές στο κόκκινο χαλί και μάλιστα το χρώμα- σημείο αναφοράς τους είναι το φόρεμά τους.

Αλλά να που αυτή makeup artist πήγε τη monochromatic makeup ένα level παραπάνω όταν αποφάσισε να σετάρει κραγιόν και μάσκαρα. Η Lauren B. Brown, όπως είναι το όνομή της, αποφάσισε να βάλει την κλασική μαύρη μάσκαρα και έκτοτε δημιουργεί εμπνευσμένα μακιγιάζ που κινούνται στην matchy- matchy λογική.

Πέρα από τα post στο instagram, η ίδια ανέβασε συγκεντρωμένα όλα τα αγαπημένα της… χρωματικά μακιγιάζ και στο twitter και η απήχηση από τους followers της ήταν τεράστια αφού κέρδισε 100.000 Like σε ελάχιστο χρόνο ενώ τα comments μαρτυρούσαν τον ενθουσιασμό του κόσμου.

Αν σου αρέσουν τα παραπάνω μακιγιάζ, μπορείς να παρακολουθήσεις το tutorial της στο Tik Tok στο οποίο δείχνει πώς χρωματίζει τις βλεφαρίδες που φοράει (ουσιαστικά αυτό που κάνει είναι να περνάει τις ψεύτικες βλεφαρίδες με το αντίστοιχο υγρό κραγιόν).

 

 

Read More

And More