Αυτή η makeup artist έκανε τη μαμά της να μοιάζει 10 χρόνια νεότερη!

Σε περίπτωση που είχες καιρό να κάνεις μακιγιάζ ή που είχες ξεχάσει τι μπορεί να κάνει το μακιγιάζ στο πρόσωπό σου, αυτές οι φωτό σου φρεσκάρουν τη μνήμη! Η Callista Lorian είναι makeup artist με εξαιρετικά skills, καθώς φαίνεται, στο makeup! Η ίδια, λοιπόν, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει ως μοντέλο τη μαμά της και να της κάνει ένα makeover που την έκανε να δείχνει τουλάχιστον δέκα χρόνια νεότερη. Συμφωνείς;

Όπως ήταν αναμενόμενο, το συγκεκριμένο post είχε τεράστια απήχηση τόσο instagram που ανέβηκε (τα likes άγγιξαν τα 2000) όσο και στο Reddit όπου κάτω από αυτή την before- after photo υπήρξαν 332 σχόλια.

Η ίδια η Lorian έγραψε ότι η μαμά της δεν έχει κάνει σχεδόν καμία αλλαγή από τα 70’s στο μακιγιάζ της αλλά τελικά αγάπησε αυτό το look! “Συνήθως φορούσε μια αντηλιακή με χρώμα, concealer, λίγη πράσινη μάσκαρα και ίσως πράσινο μολύβι (προσπαθώ να της αλλάξω γνώμη για την πράσινη μάσκαρα από… πάντα!) και ένα ροζ κραγιόν. Όλα αυτά κατά την γνώμη μου δεν την κολάκευαν καθόλου κι έτσι αποφάσισα να της δείξω κάτι άλλο! Η αλήθεια είναι ότι της άρεσε πολύ το τελικό αποτέλεσμα και έκτοτε μου ζητάει να της δείξω πώς να το κάνει!”.

Πάντως, το makeover είναι μια από τις αγαπημένες μας στήλες εδώ στο TLIFE κι εδώ μπορείς να δεις μερικές από τις θεαματικές μεταμορφώσεις που έχουμε κάνει στα στούντιό μας με την βοήθεια των experts, όπως αυτή που βλέπεις παρακάτω!

 

Read More

And More