Αυτή η μάσκα μαλλιών έχει την πιο τέλεια μυρωδιά: μπανάνα!

Στο έχω ξαναπεί: ένα από τα ωραιότερα κομπλιμέντα που μπορείς να εισπράξεις σε σχέση με την “εμφάνισή” σου είναι το “πόσο όμορφα μυρίζεις!”. Επίσης, αν θέλεις να το πάμε ακόμη πιο εξειδικευμένα το σημείο που μας αρέσει πολύ (και αρέσει και στους άλλους) όταν μυρίζει όμορφα είναι τα μαλλιά μας.

Γι’αυτό και όταν ανακαλύψαμε αυτή τη μάσκα μαλλιών μπήκε αμέσως στην beauty ρουτίνα μας. Για αρχή θρέφει τα μαλλιά σε βάθος ενώ δεν υπάρχει περίπτωση να την φορέσεις και να μην ακούσεις ξανά και ξανά πόσο υπέροχα μυρίζουν τα μαλλιά σου!

Ας γίνουν τα αποκαλυπτήρια…

Πρόκειται για τη μάσκα μαλλιών Banana Truly Nourishing Hair Mask της The Body Shop. Πρόκειται για μια 100% vegan αγωγή περίποιησης (δεν έχει σιλικόνες και parabens) που θα προσφέρει στα μαλλιά σου εντατική θρέψη από τις ρίζες ως τις άκρες, και όλα αυτά χωρίς να “βαραίνει” τα μαλλιά σου, ενώ καταπολεμά το φριζάρισμα και τα αφήνει άμεσα πιο λαμπερά. Μυρίζει όπως μια ώριμη μπανάνα και είναι ιδανική γι’αυτή την περίοδο που τα μαλλιά μας ταλαιπωρούνται από την ζέστη, τη θάλασσα και το αλάτι.

Last chance info: κοστίζει €14.00.

Read More

And More