Αυτή η μάσκαρα έχει το πιο περίεργο βουρτσάκι! Για την ακρίβεια, δεν έχει καν βουρτσάκι!

Πάμε πάλι: ο κόσμος της ομορφιάς δεν σε αφήνει να βαρεθείς ποτέ! Και τις ελάχιστες αφορές που αυτό μπορεί να συμβεί έρχεται ένα λανσάρισμα- μια τάση- ό,τι που φέρνει τα πάνω κάτω! Αν, λοιπόν, αισθάνεσαι κάπως… βαριεστημένη αυτή την περίοδο τσέκαρε την ολοκαίνουρια μάσκαρα από την Hourglass. Για την ακρίβεια, δεν πρόκειται για μια απλή μάσκαρα αλλά, ας πούμε, για έναν εξοπλισμό βλεφαρίδων του οποίου ο τίτλος είναι Curator Lash Instrument!

Το προϊόν (που δεν έρχεται στην Ελλάδα) έφτασε στα χέρια της beauty editor από το αμερικάνικο Glamour (lucky you!) η οποία το δοκίμασε και ετοίμασε για εμάς ένα review…

Αυτό το beauty gadget για τις βλεφαρίδες σου αποτελείται από το βουρτσάκι που δεν έχει τριχάκια, ένα primer που χρησιμοποιείς σαν πρώτο step για θρέψη κι έπειτα το χρώμα. Αυτό που λέει η Jennifer Mulrow (η beauty editor που το δοκίμασε) είναι πως η πρώτη αίσθηση ήταν πολύ περίεργη σαν να μην έβαζε μάσκαρα αλλά ένα προϊόν που έβαφε τις βλεφαρίδες της και είπε επίσης πως λόγω του ότι το βουρτσάκι ήταν λεπτό και δεν είχε τριχάκια μπορούσε να φτάσει μέχρι και πολύ κοντά στη ρίζα των βλεφαρίδων.
Όμως, πέραν της αίσθησης η ίδια άφησε μια φωτογραφία να μιλήσει για το αποτέλεσμα που είχε η μάσκαρα στις βλεφαρίδες της. Και αυτή η VS photo είπε πως το αποτέλεσμα ήταν τέλειο!

Η συγκεκριμένη μάσκαρα κοστίζει 78 λίρες και η ερώτηση είναι: θα διέθετες τόσα χρήματα για μια μάσκαρα αν το αποτέλεσμα ήταν το τελειότερο που είχες ποτέ; Έχουμε poll παρακάτω!

Read More

And More