Αυτή η σειρά αντηλιακών είναι για όλη την οικογένεια! Την δοκιμάσαμε!

Η Μ. είναι μια από τις καλύτερες δημοσιογράφους στο γραφείο μας που λατρεύει τη δουλειά της. Η Μ. έχει δύο παιδιά και κάπου ανάμεσα στις επαγγελματικές και τις οικογενειακές της υποχρεώσεις προσπαθεί να βρει τη χρυσή τομή. Σε λίγες μέρες φεύγει διακοπές (ανυπομονώ για τη στιγμή που θα έρθει και η δική μου) και, όπως πάντα, όσοι πρόκειται να ετοιμάσουν βαλίτσα διακοπών περνάνε α) από την fashion editor για να ρωτήσουν τι ρούχα να βάλουν στην βαλίτσα τους β) από την beauty editor για να δουν ποιο αντηλιακό πρέπει να αγοράσουν και να έχουν μαζί τους στις διακοπές.

Για την Μ. (εννοείται πως πέρασε από το γραφείο μου), το task ήταν πολύ συγκεκριμένο. Και αρκετά απαιτητικό. “Θέλω κάτι που να ταιριάζει σε όλους μας και ειδικά στα παιδιά μου που έχουν πολύ ευαίσθητη επιδερμίδα”. Ως beauty editor, περνάνε από τα χέρια μου διάφορα και διαφορετικά προϊόντα τα οποία τεστάρω για να έχω άποψη και να μπορώ να προτείνω το κατάλληλο για κάθε περίπτωση. Λοιπόν, το Garnier Ambre Solaire είναι το αντηλιακό που (και) φέτος αγκαλιάζει το καλοκαίρι σου!

Τι κάνει το Garnier Ambre Solaire ιδανικό για όλη την οικογένεια!

Είμαστε όλοι μοναδικοί και με διαφορετική επιδερμίδα και διαφορετικές ανάγκες ο καθένας από εμάς. Σε μια οικογένεια, λοιπόν, συμβαίνει το ίδιο. Σκέψου το: μπορεί εσύ να έχεις ανθεκτική επιδερμίδα αλλά όχι και ο σύζυγός σου που μπορεί να έχει πολύ ευαίσθητη. Η Garnier Ambre Solaire έχει μια μεγάλη γκάμα αντηλιακών που καλύπτουν κάθε μας ανάγκη και προσφέρουν υψηλή προστασία από τον ήλιο! Σημείωσε:

Για τον σύζυγό σου ή εσένα που μπορεί να έχεις ευαίσθητη επιδερμίδα αλλά και για τα παιδιά σου, η σειρά Sensitive Advanced είναι ιδανική! Μάλιστα, η συγκεκριμένη σειρά φέτος ανανεώθηκε και ώστε να έχει ακόμα πιο αποτελεσματική σύνθεση, δερματολογικά ελεγμένη, αλλά ταυτόχρονα να είναι φιλική στο περιβάλλον και τη θαλάσσια ζωή. Αυτό έγινε χάρη στην ενσωμάτωση της φόρμουλας SAFE GUARD TECH, που βασίζεται στην πρωτοποριακή τεχνολογία NETLOCK. Πολλές άγνωστες λέξεις; Θα σε βοηθήσουμε αμέσως!

Η τεχνολογία SAFE GUARD TECH αυτό που κάνει είναι να κατανέμει τέλεια τα φίλτρα στην επιφάνεια της επιδερμίδας, επιτρέποντάς στο προϊόν να σχηματίσει ένα ομοιόμορφο στρώμα με μια αλάθητη αντίσταση. Έτσι, το προϊόν δεν μπορεί να μετακινηθεί και ως εκ τούτου να προκαλέσει τσούξιμο των ματιών και είναι απόλυτα ανθεκτικό σε νερό, άμμο και ιδρώτα.

Όσο για την τεχνολογία NETLOCK, όταν σε ένα κλασικό αντηλιακό γαλάκτωμα ελαίου που μπαίνει σε νερό προστεθεί η τεχνολογία αυτή αυτόματα τα έλαια και τα σταγονίδια φίλτρων παγιδεύονται σε μικροκρυστάλλους. Όλοι αυτοί οι μικροκρύσταλλοι σχηματίζουν ένα ισχυρό αλλά ταυτόχρονα ευέλικτο δίκτυο στην επιδερμίδα: ένα εξαιρετικά λεπτό φιλμ που προσφέρει διαρκή αντίσταση.

Έτσι, όλα τα μέλη της οικογένειας είναι απόλυτα προστατευμένα ενώ, ειδικότερα, για μικρά μέλη, το Kids Spray Trigger SPF50+ της Ambre Solaire που συνδυάζει την εξαιρετική προστασία με την εύκολη εφαρμογή, γίνεται αυτομάτως το αγαπημένο προϊόν παιδιών και γονέων!

Αντί επιλόγου

Η Μ. γύρισε μετά από ένα Σαββατοκύριακο με την οικογένειά της στο εξοχικό, προτού φύγει για διακοπές και έχοντας δοκιμάσει το Garnier Ambre Solaire και πιο συγκεκριμένα την σειρά Sensitive Advanced: “Ο σύζυγός μου έκανε το πρώτο του μπάνιο χωρίς να κοκκινίσει η επιδερμίδα του. Πρωτοφανές στα χρονικά! Όσο για το γιο μου, ήταν η πρώτη φορά που δεν αναγκάστηκα να τον κυνηγάω σε όλη την παραλία για να του απλώσω αντηλιακό!”.

Οι beauty editors πάντα ξέρουν τι θα σου συστήσουν 😉

 

 

Read More

And More