Αυτή η συλλεκτική συλλογή Sephora είναι ότι ακριβώς θέλουμε για τον Άγιο Βαλεντίνο

Έχουμε δύο μεγάλες αγάπες: τα Sephora και το Netflix και πολλές φορές έχει τύχει να συνδυάσουμε και τα δύο. Το έχουμε κάνει κάθε φορά που έχουμε βάλει μια μάσκα Sephora και έχουμε ξαπλώσει στον καναπέ μας απολαμβάνοντας σειρές από το Netlix. 

Για τον Άγιο Βαλεντίνο, όμως, οι δύο μεγάλες μας αγάπες επισημοποιούν την σχέση τους με τρία συλλεκτικά λανσαρίσματα αφιερωμένα στην ταινία που περιμένουμε, To All The Boys Always and Forever και ακολουθούν παρακάτω… 

SET DUO NETFLIX X LANEIGE, €16.95. Αυτό το σετ περιλαμβάνει την Cica Sleeping Mask που θρέφει την επιδερμίδα και την Candy Lip Sleeping Mask που είναι ιδανική για βαθιά ενυδάτωση χειλιών.

SEPHORA KIT NETFLIX TO ALL THE BOYS I’VE LOVED BEFORE, €21.95. Η Coconut Face Mask, η Size Up Waterproof Mascara, το Glossed #120 Fly και τρία κλιπ μαλλιών σε ένα σετ που σου φτιάχνει την διάθεση! 

BENEFIT X NETFLIX SET, TO ALL THE BOYS I’VE LOVED BEFORE, €21.95. Δύο θρυλικά προϊόντα μακιγιάζ από την Benefit! Πιο συγκεκριμένα, το POREfessional Primer ελαχιστοποιεί την εμφάνιση των πόρων και των λεπτών γραμμών για πιο λείο και απαλό δέρμα ενώ το Gimme Brow + μάσκαρα φρυδιών που περιέχει μικροσκοπικές μικροΐνες που προσκολλώνται στο δέρμα και τις τρίχες, δημιουργεί φυσική πληρότητα και ορισμό.

Εσύ ποιο από τα παραπάνω θα επιλέξεις; Εμείς, πάντως, ακόμη να αποφασίσουμε!

Read More

And More