Αυτό είναι το τέλειο hack για την τέλεια βάση!

We dare you! Κοίταξε αυτή την φωτογραφία της Beyonce και πες μας τι βλέπεις! Θα σε προλάβουμε: βλέπεις την πιο αψεγάδιαστη επιδερμίδα και την πιο τέλεια σβησμένη βάση που έχεις δει ποτέ! Κανένα cakey effect, καθόλου patches, όλα ενσωματωμένα τέλεια στο πρόσωπό της σαν να να είναι περισσότερο δεύτερη επιδερμίδα παρά foundation.

O Sir John, αποκάλυψε ότι απλώνουμε το makeup μας με εντελώς λάθος τρόπο! Ο ίδιος προτείνει να χρησιμοποιούμε ένα beautyblender νωπό και να απλώνουμε το foundation ενώ ακόμη το πρόσωπό μας είναι “βρεγμένο” από την ενυδατική. Με τον τρόπο αυτό η ενυδατική και το makeup γίνονται ένα και “στερεώνονται” τέλεια στην επιδερμίδα. Όταν προσπαθείς να απλώσεις το foundation πάνω σε ξηρή επιδερμίδα, η επιδερμίδα “πετάει” έξω το foundation και δεν το ενσωματώνει όπως θα έπρεπε.

Έτσι, λοιπόν, ακολουθώντας τα tips του Sir John όχι μόνο εξασφαλίζουμε τέλεια βάση αλλά εξοικονομούσε και χρόνο αφού δεν χρειάζεται να περιμένουμε την ενυδατική μας να απορροφηθεί για να περάσουμε στο επόμενο προϊόν.

#MyMuse #BKxSJ

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη S I R J O H N (@sirjohnofficial) στις

Εσύ έχεις κάποια extra tips για την τέλεια βάση;

 

Read More

And More