Αυτό είναι το ένα προϊόν που ορκίζεται το top model Jourdan Dunn (κι έχει αυτή την επιδερμίδα)!

Υπάρχουν προϊόντα τα οποία διαδίδονται από στόμα σε στόμα γιατί ακριβώς κάνουν δουλειά. Είναι τα προϊόντα που βλέπεις να υπάρχουν στα boudoir των top experts του instagram, είναι τα προϊόντα για τα οποία μιλάνε στις συνεντεύξεις τους διάσημες και top models με συγκλονιστικές επιδερμίδες. Και αυτά τα προϊόντα θέλεις να τα κάνεις δικά σου!

Για ένα τέτοιο προϊόν, λοιπόν, μίλησε και η Jourdan Dunn στο Into The Gloss και είναι ένα προϊόν που πιθανότατα να έχεις δοκιμάσει. Πρόκειται για το Glow Tonic της Pixi, τη λοσιόν με τα AHA που κάνει μικροαπολέπιση στην επιδερμίδα αφήνοντας να αποκαλυφθεί από κάτω το ανανεωμένο μας δέρμα.

“Στο blog του Cult Beauty έγραφαν συνέχεια γι’αυτό, η Caroline Hirons μιλούσε συνέχεια γι’αυτό και εγώ ήμουν… πρέπει να το δοκιμάζω οπωσδήποτε! Όταν το δοκίμασα ενθουσιάστηκα. Λατρεύω την αίσθηση που αφήνει στην επιδερμίδα μου. Επίσης, κάνει μικροαπολέπιση κι έτσι νιώθεις πως κάνει πράγματι δουλειά!”, είπε το top model στην συνέντευξή του.

Το συγκεκριμένο προϊόν που αξίζει πράγματι να το δοκιμάσεις υπάρχει εδώ και έναν χρόνο περίπου και στα Sephora στην Ελλάδα.

 

Read More

And More