Αυτό είναι το κραγιόν που δημιούργησε η Kylie Jenner για την adidas!

Μια άλλη μέρα, μια άλλη συνεργασία για την Kylie Jenner η οποία αγαπά τόσο πολύ αυτό που κάνει ώστε ακόμη και η πρώτη θέση της λίστας του Forbes (είναι η πιο νεαρή δισεκατομμυριούχος) δεν την εφησυχάζει!

Η τελευταία της συνεργασία, λοιπόν, έγινε με την Adidas όπου η νεαρότερη από τις αδερφές Kardashian/Jenner άντλησε έμπνευση από τα χρώματα της συλλογής και δημιούργησε ένα τολμηρό υγρό κραγιόν σε μοβ απόχρωση, όπως θα δεις παρακάτω.

Η ίδια μιλώντας στην Vogue είπε τα εξής: “Κάθε φορά που ντύνομαι σκέφτομαι τι μακιγιάζ θα κάνω. Το ρούχο είναι αυτό που έρχεται πρώτο και έπειτα το μακιγιάζ. Είναι σαν ένα… αξεσουάρ! Το κερασάκι στην τούρτα!” και συνέχισε αναφερόμενη στα Kylie Cosmetics: “Υπάρχουν πολλά πράγματα που θέλω ακόμη να κάνω στα Kylie Cosmetics! Δεν έχω κάνει ακόμη το μεγάλο βήμα μου στα προϊόντα προσώπου. Ωστόσο, το βασικό μου κριτήριο για όλα είναι να το διασκεδάζω και να κάνω τον κόσμο να νιώθει όμορφα!”.

Και φυσικά, μιλώντας για διασκέδαση η Kylie Jenner δεν περιορίζεται στο μακιγιάζ αλλά και στην μόδα αφού όλη η συλλογή Adidas X Kylie είναι αποτέλεσμα δικής της έμπνευσης!

 

Read More

And More