Αυτό είναι το λάδι για τέλειο πρόσωπο, σώμα και μαλλιά που θέλουμε όλες να αποκτήσουμε!

Τα τελευταία ένα- δύο χρόνια τα λάδια περιποίησης έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας, τόσο που αναρωτιόμασταν πώς μπορούσαμε χωρίς αυτά! Το λάδι στα μαλλιά μπορεί να διώξει το φριζάρισμα και να τα κάνει να είναι απαλά και ενυδατωμένα. Το λάδι στο πρόσωπο δίνει θρέψη και μειώνει τα σημάδια του χρόνου ενώ το λάδι για το σώμα σου χαρίζει την πιο μωρουδίστικη επιδερμίδα που είχες ποτέ!

Αλλά πόσα χρήματα είσαι διατεθειμένη να ξοδέψεις για οοοολααα αυτά; Το beauty νέο είναι πως υπάρχει ένα λάδι που κάνει όλα τα παραπάνω (και με το παραπάνω!), το δοκιμάσαμε, δηλώνουμε ενθουσιασμένες και μοιραζόμαστε αυτή την σημαντική beauty πληροφορία μαζί σου!

/

Cleria Renewal Dry Oil από την Pharmasept: ας γίνουν οι συστάσεις!

Πρόκειται για ένα λάδι πασπαρτού που μπορείς να χρησιμοποιήσεις σε πρόσωπο, σώμα, μαλλιά κι έχει τέλεια μυρωδιά! Όμως, τα αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου και στα μαλλιά σου θα σε ενθουσιάσουν επίσης!

Το Cleria Renewal Dry Oil από την Pharmasept είναι πλούσιο σε ενυδατικά και αντιγηραντικά συστατικά. Η μοναδική του σύνθεση συνδυάζει τη δύναμη του Golden Mastic, λάδι Καμέλιας και Ω3-Ω6 λιπαρά οξέα που θρέφουν και ενυδατώνουν την επιδερμίδα, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν ορατή ανανέωση και λάμψη στο πρόσωπο και στα μαλλιά.

Χάρη στο συμπυκνωμένο έλαιο Μαστίχας η πυκνότητα και η ελαστικότητα της επιδερμίδας αυξάνονται κατά 23% μέσα σε 28 μόλις ημέρες. Επιπλέον, ενισχύει την παραγωγή της πρωτεΐνης KLOTHO –την πρωτεΐνη της νεότητας- επιβραδύνοντας σημαντικά τα σημάδια της γήρανσης.

Και δύο ακόμη σημαντικά σημεία στα οποία πρέπει να σταθείς:
– Πρόκειται για ξηρό λάδι που σημαίνει ότι δεν πρέπει να το φοβηθείς μιας και δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητα ούτε στο πρόσωπο ούτε στα μαλλιά σου όποιος κι αν είναι ο τύπος τους!
– Η ενδεικτική τιμή του είναι €20.90 άρα δεν βγαίνει εκτός budget!

Για περισσότερα info για το Cleria Renewal Dry Oil αλλά και όλα τα προϊόντα της Pharmasept κάνε κλικ εδώ και Like στο official fanpage της εταιρίας, δηλαδή εδώ.

Read More

And More