Αυτό είναι το μυστικό της Halle Berry για λαμπερή επιδερμίδα!

Την προηγούμενη εβδομάδα σου είχαμε γράψει εδώ πέντε προϊόντα που βάζουν στο πρόσωπό τους stars με τέλεια επιδερμίδα. Και τώρα ήρθε η στιγμή να μάθουμε για μια ακόμη star η οποία μας αφορά πολύ. Κυρίως γιατί είναι 50 ετών- δείχνει για 30 και πρόκειται για την Halle Berry. Πιο συγκεκριμένα, αυτό το beauty μυστικό αφορά το προϊόν που εφαρμόζει συγκεκριμένα στο πρόσωπό της πριν από κάθε red carpet event.

Σύμφωνα με το αμερικάνικο allure η 50χρονη star ορκίζεται σε ένα από τα διασημότερα spa του κόσμου που βρίσκεται στο Los Angeles και λέγεται Kinara Spa. Το συγκεκριμένο spa είναι υπερδιάσημο για μια θεραπεία προσώπου, την Red Carpet Facial η οποία υπόσχεται super λαμπερή επιδερμίδα. Η Halle Berry, λοιπόν, πέρα από την θεραπεία λατρεύει και την… on the go εκδοχή της- ένα kit που έχει όλα τα απαραίτητα και που μπορείς να κάνεις στο σπίτι σου την προηγουμένη ενός μεγάλου beauty event.

Η (αναπόφευκτη) ερώτηση είναι: τι κάνει αυτή τη θεραπεία τόσο ξεχωριστή και τι είναι αυτό που την έχει καθιερώσει ως την αγαπημένη των χολιγουντιανών stars; Πρόκειται για μια θεραπεία τριών steps (peeling- εξουδετέρωση- μάσκα) που διαρκεί 20 λεπτά και σου δίνει μια instant λάμψη ενώ με επανάληψη μειώνει λεπτές φραμμές, ρυτίδες μέχρι και σπυράκια ή σημάδια ακμής. Η συγκεκριμένη θεραπεία είναι αρκετά απαλή για το πρόσωπό σου ώστε να μπορείς να την κάνεις ακόμη και σε καθημερινή βάση αλλά η ιδανική της χρήση είναι ανά μήνα.

‘Οσον αφορά το Red Carpet Facial στο kit κοστίζει 105 δολάρια και μπορείς να το βρεις online εδώ αλλά και στο amazon.

Read More

And More