Αυτό είναι το μυστικό της Lily Rose Depp για τέλεια επιδερμίδα αν έχει ξενυχτήσει!

Ξέρω, ξέρω! Τα μυστικά ομορφιάς των stars που περιορίζονται στο “κοιμάμαι πολλές ώρες” ή “δεν ξενυχτάω” ή “τρέφομαι καλά” πολλές φορές μπορεί να σου ακούγονται έως και βαρετά. ΑΛΛΑ, αρκεί να τα δοκιμάσεις για να διαπιστώσεις ότι πιάνουν πραγματικά τόπο!

Το μυστικό ομορφιάς της Lily Rose Depp δεν παρεκκλίνει από όλα αυτά που έχεις ακούσει λίγο- πολύ αλλά έχει και ένα extra tip που αν το ακολουθήσεις θα ξυπνήσεις πραγματικά με πιο ενυδατωμένη επιδερμίδα το πρωί. Ιδού!

“Δεν μπορώ να κοιμηθώ με makeup στο πρόσωπό μου. Άσχετα με το πόσο κουρασμένη μπορεί να είμαι, ξέρω ότι το επόμενο πρωί θα μισήσω τον εαυτό μου που το έκανε, οπότε δεν θα είμαι εντελώς χαλαρή και δεν θα απολαύσω τον ύπνο μου αν δεν αφαιρέσω το μακιγιάζ μου. Επίσης, ειδικά όταν ξενυχτάω πίνω πολύ νερό πριν πέσω για ύπνο. Πάντα ξυπνάς με καλύτερη επιδερμίδα το επόμενο πρωί σε σχέση με το αν δεν έπινες νερό”, δήλωσε στην συνέντευξή της στο Coveteur η κόρη του Johnny Depp και της Vanessa Paradis αλλά και μούσας της Chanel.

Πράγματι! Σκέψου πως το αλκοόλ και το λιπαρό φαγητό αφυδατώνουν την επιδερμίδα και προκαλούν κατακράτηση. Αυτό σε συνδυασμό με τις οκτώ ώρες ύπνου κατά τις οποίες δεν θα πιεις καθόλου νερό θα αφυδατώνουν την επιδερμίδα σου ακόμη περισσότερο. Ωστόσο, τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα αν πριν πέσεις για ύπνο πιεις δύο με τρία ποτήρια νερό.

Νερό πρέπει να καταναλώνεις και όλη την διάρκεια της ημέρας και αν σου είναι δύσκολο να το κάνεις επειδή εκεί έξω κάνει κρύο έτσι κι αλλιώς, μπορείς να πίνεις τσάι για ενυδάτωση εκ των έσω.

 

Read More

And More