Αυτό είναι το πιο σημαντικό βήμα στο skincare σύμφωνα με την δερματολόγο της Meghan Markle!

Αυτό είναι το πιο σημαντικό βήμα στο skincare σύμφωνα με την δερματολόγο της Meghan Markle! | tlife.gr

Το skincare έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και δεν υπάρχει διάσημη που να μην επισκέπτεται τον/την δερματολόγο της τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα. Αυτή η δερματολόγος για την Meghan Markle και την Victoria Beckham είναι η Sarah Chapman η οποία παίρνει δικαιωματικά και τον τίτλο της πιο διάσημης facialist αυτή τη στιγμή στη Μεγάλη Βρετανία.

Η ίδια μίλησε στο Harper’s Bazaar για το πόσο αλλάξει το skincare, τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε την επιδερμίδα μας και τον εαυτό μας, κατ’ επέκταση, τα τελευταία χρόνια αλλά και πιο είναι το πιο βασικό βήμα στο skincare αυτή τη στιγμή! Κράτησε σημειώσεις!

«Δέκα- δεκαπέντε χρόνια πριν όλα είχαν να κάνουν με την αντιγήρανση. Τώρα, όλοι επικεντρωνόμαστε στο πώς θα έχουμε πιο όμορφη επιδερμίδα σε κάθε ηλικία!», είπε και πρόσθεσε ποιο είναι το νούμερο ένα- πιο σημαντικό βήμα στην φροντίδα της επιδερμίδας μας.

«Το πιο σημαντικό πράγμα στην φροντίδα της επιδερμίδας μας είναι το SPF (aka αντηλιακή προστασία), όπως ήδη γνωρίζουμε, αλλά δεν πρέπει να προστατεύουμε την επιδερμίδα μας μόνο από την έκθεση στον ήλιο και τις ακτίνες. Στις μέρες μας, όλοι έχουμε να αντιμετωπίσουμε το μπλε φως στο οποίο εκτιθέμεθα 24 ώρες το 24ωρο και το οποίο βγαίνει από τις οθόνες του υπολογιστή, τα κινητά τηλέφωνα και πολλά ακόμη, οπότε είναι σημαντικό να φοράμε SPF κάθε μέρα!».

Επίσης, σύμφωνα με την πιο διάσημη δερματολόγο αυτή τη στιγμή στη Μεγάλη Βρετανία (βγάζει δική της σειρά με προϊόντα skincare που λέγονται Skinesis) δεν υπάρχει κανένας λόγος να ξοδεύεις τα χρήματά σου σε όλα αυτά τα διάσημα συστατικά όπως ρετινόλη, βιταμίνη C κλπ. αν δεν φοράς αντηλιακή προσώπου κάθε μέρα, μέσα και έξω από το σπίτι!

Και αν εξακολουθείς να επιστρατεύεις ως άλλοθι το γεγονός ότι δεν έχεις βρει την τέλεια αντηλιακή, πλέον η κοσμετολογία έχει κάνει τεράστια βήματα με αποτέλεσμα πλέον οι λεπτόρρευστες αντηλιακές να είναι πολλές περισσότερες σε σχέση με τις παχύρρευστες! Εδώ θα βρεις μερικές από τις πιο αγαπημένες μας!

READ more