Αυτό είναι το προϊόν λάμψης για τα πόδια που ορκίζεται η Kim Kardashian!

Μπορεί να μην έχεις αδυναμία στην Kim Kardashian αλλά οφείλεις να παραδεχτείς ότι το ΄χει πολύ με την… κοκεταρία. Και πως θα ήθελες πολύ να ρίξεις κλεφτές ματιές στο νεσεσέρ της και το ντουλάπι του μπάνιου της για να δεις τι βάζει για να έχει αυτό το πιο-λαμπερό-δεν-γίνεται αποτέλεσμα σε κάθε της εμφάνιση.

Ωραία! Ας κάνουμε την αρχή από τα πόδια της! Στα πόδια της, λοιπόν, η Kim Kardashian φοράει ένα προϊόν λάμψης σε μορφή κρέμας, το Supermodel Body της Charlotte Tilbury (θυμάσαι; Είναι αυτή η top make up artist που σου είχαμε πει εδώ ότι βάφεται πριν πέσει για ύπνο).

Και να το προϊόν…

Και να (δις) η photo που ανέβασε η Charlotte Tilbury στο instagram της για να ευχαριστήσει την Kim Kardashian όταν δήλωσε κατενθουσιασμένη την πρώτη φορά που δοκίμασε αυτό το… μυθικό, όπως το αποκάλεσε, προϊόν…


ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ; Το συγκεκριμένο δεν έρχεται στην Ελλάδα! Αλλά υπάρχει εδώ ένα άλλο υπερφανταστικό προϊόν λάμψης για τα πόδια που χρησιμοποιεί η JLO και η Beyonce και ορκίζονται και εκείνες και εγώ που το δοκίμασα το καλοκαίρι (και έκτοτε δεν φοράω φούστα χωρίς να έχω φορέσει αυτό!).

Τσέκαρε το μακιγιάζ προϊόν εδώ!

Read More

And More