Αυτό είναι το πρώτο προϊόν που θα λατρέψεις το 2016! Το δοκιμάσαμε και σου λέμε!

Τον τελευταίο ένα μήνα περίπου έχω αυτή την beauty εμμονή με τα φυσικά ό,τι: brands, προϊόντα, καλλυντικά. Και το όλο προέκυψε μετά από beauty συμβουλή top make up artist (δεν μπορώ να πω όνομα) όταν πιάσαμε συζήτηση για επιδερμίδες με ακμή και σπυράκια (βλ. δική μου), θαμπή και κουρασμένη όψη (βλ. εγώ) κι ένα σωρό ακόμη. Κι επίσης καταλαβαίνεις πως όταν μιλάμε για τέτοια κατηγορία προϊόντων ο Κορρές είναι από τις πρώτες στη λίστα επιλογές .

Η συγκεκριμένη περίοδος, λοιπόν, συνέπεσε με την παρουσίαση Κορρές (αυτό που εμείς οι beauty editors συγκεντρωνόμαστε για να μάθουμε τα νέα λανσαρίσματα) και το συλλεκτικό λάδι προσώπου Άγριο Τριαντάφυλλο που φέτος κλείνει τα 20 χρόνια του και κυκλοφορεί στην συλλεκτική συσκευασία που βλέπεις παραπάνω και που περιέχει πέταλα τριαντάφυλλου.

Αντανακλαστική σκέψη νούμερο 1: Τέλειο packaging που σου τραβάει την προσοχή!
Αντανακλαστική σκέψη νούμερο 2: Θα το βάλω στην ρουτίνα μου!

Έχουν περάσει 20 μέρες περίπου από τότε που ξεκίνησα να φοράω στο πρόσωπό μου το Λάδι για Λάμψη και Βαθιά Ενυδάτωση Wild Rose του Κορρέ. Κι επειδή όταν τεστάρω ένα νέο προϊόν βλέπω το επόμενο πρωί διαφορά στον καθρέφτη μου (οπότε μπορεί να λειτουργεί και ένα είδος αυθυποβολής) αφήνω πάντα τους άλλους να κρίνουν. Χωρίς να τους προκαταβάλω. Στο πρώτο, λοιπόν, “φαίνεσαι πολύ ξεκούραστη!” που πήρα την επόμενη μέρα κατάλαβα πως αυτό το προϊόν θα μου κάνει ποδαρικό και το 2016!

Σημείωσε ότι:
Το νέο Λάδι Προσώπου για Λάμψη & Βαθιά Ενυδάτωση είναι ενισχυμένο με μία μορφή βιταμίνης C -SUPER C-, που δεκαπλασιάζει1 τη δυνατότητα απορρόφησής της στο δέρμα, μεγιστοποιώντας το αποτέλεσμα λάμψης. Η δύναμη και οι ιδιότητες της βιταμίνης C καταγράφουν την ύψιστη απόδοση, καθώς η Super C εξασφαλίζει αποδεδειγμένα πιο αποτελεσματική διείσδυση στο δέρμα και ενεργοποίηση στα κατάλληλα στρώματα. Κλινικές μελέτες (in vitro) για τη Super C καταγράφουν τη συμβολή της στη ρύθμιση της ενεργότητας των παραγόντων που επηρεάζουν την ομοιομορφία του τόνου της επιδερμίδας: η παραγωγή μελανίνης μειώνεται στο 1/10, ενώ η δράση της τυροσινάσης αναστέλλεται κατά 30%.
Το νέο λάδι προσώπου Άγριο Τριαντάφυλλο δρα σε 3 επίπεδα -Λάμψη/ Θρέψη/ Αντιοξειδωτική δράση- συνδυάζοντας τους πρωταγωνιστικούς παράγοντες λάμψης ύψιστης απόδοσης με φυτικά έλαια και δραστικά συστατικά που στοχεύουν στην ενυδάτωση, βαθιά θρέψη και προστασία της επιδερμίδας.

Και κάτι τελευταίο: τα λάδια έχουν μπει για τα καλά στο καθημερινό μας beauty routine. Και μόνο αν τα δοκιμάσεις θα διαπιστώσεις α) τα αποτέλεσματα που έχουν στην επιδερμίδα σου και β) δεν πρέπει να τα φοβηθείς αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα (εγώ έχω)!

Read More

And More