Αυτό είναι το συστατικό που έχει αγαπήσει η επιδερμίδα μας όσο κανένα άλλο

Τον τελευταίο χρόνο περίπου η σχέση μας με το skincare έχει αλλάξει κατά πολύ και οι μάσκες έχουν παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτό. Πιο συγκεκριμένα, ακόμη και οι πιο ανθεκτικές επιδερμίδες έχουν αρχίσει να δείχνουν (και να είναι!) πιο ευαίσθητες και σε μια τέτοια περίοδο όλοι αναζητάμε προϊόντα και συστατικά που να είναι απαλά με το πρόσωπό μας. 

Ένα από αυτά, ίσως και το πιο αγαπημένο μας, είναι το ροδόνερο το οποίο εδώ και πολλά χρόνια είναι γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες στην επιδερμίδα. Πιο συγκεκριμένα, το έλαιο ροδόνερου ενυδατώνει, τονώνει και εξισορροπεί τα επίπεδα Ph του δέρματος, ενώ βοηθά στον καθαρισμό των πόρων, αφήνοντας το πρόσωπο αναζωογονημένο με μια αίσθηση φρεσκάδας. 

Αυτό το συστατικό το βρήκαμε, λοιπόν, στην σειρά NIVEA MicellAIR Rose Water που κάνει την επιδερμίδα μας να… ανθίζει κάθε μέρα! Πρόκειται για μια σειρά καθαρισμού προσώπου η οποία αποτελείται από τρία προϊόντα που καθαρίζουν τους πόρους σε βάθος χωρίς να δημιουργούν καμία αίσθηση τραβήγματος! 

NIVEA MicellAIR Rose Water: ανακάλυψε τη σειρά που θα αγαπήσει η επιδερμίδα σου!

Όπως ξέρουμε, ο καθαρισμός είναι πολύ σημαντικός για να έχουμε μια υγιή επιδερμίδα: δεν υπάρχουν υπολείμματα μακιγιάζ ή ρίπων, οι πόροι καθαρίζουν σε βάθος και η επιδερμίδα είναι έτοιμη να δεχτεί τα ευεργετικά συστατικά των προϊόντων που θα φορέσουμε αμέσως μετά. Επιπλέον, η σειρά καθαρισμού της NIVEA χάρη στο ροδόνερο είναι πολύ απαλή με την επιδερμίδα, δεν διαταράσσει το Ph κι έτσι δεν δημιουργείται αίσθηση τραβήγματος. Όσο για τα προϊόντα της σειράς, αυτά είναι: 

1.Νερό micellar με έλαιο και ροδόνερο MicellAIR Rose Water

Είναι το πρώτο βήμα στο double cleansing μας για να αφαιρέσουμε κάθε ίχνος μακιγιάζ με τον πιο απαλό, ήπιο αλλά και αποτελεσματικό τρόπο! Το διφασικό νερό της NIVEA καθαρίζει σε βάθος τους ρύπους από την επιδερμίδα του προσώπου και απομακρύνει αποτελεσματικά το αδιάβροχο μακιγιάζ, χωρίς να την αφυδατώνει. Η σύνθεσή του, αξιοποιεί την τεχνολογία micellar με μικύλλια, τα μικροσκοπικά μόρια που δρουν ως μαγνήτης και αφαιρούν αποτελεσματικά τα μικρότερα σωματίδια ρύπων, όπως το make-up, χωρίς να ερεθίζει την επιδερμίδα. Χάρη στο μοναδικό έλαιο τριαντάφυλλου, η επιδερμίδα αναπνέει, παραμένει λεία και αναζωογονητικά καθαρή.  

 2.Μαντηλάκια καθαρισμού MicellAIR Rose Water

To πιο απλό βήμα στο ντεμακιγιάζ που αφαιρεί το makeup με μια πολύ απλή κίνηση, ακόμη και το αδιάβροχο! Η επιδερμίδα δεν χρειάζεται ξέβγαλμα, παραμένει υγιής, λαμπερή και αναπνέει ελεύθερα!

3.Gel καθαρισμού MicellAIR Rose Water

Ξέχασε κάθε προϊόν σε μορφή gel που σου δημιουργεί αίσθηση τραβήγματος! Αυτό εδώ το gel είναι ότι πιο απαλό δοκίμασες στην επιδερμίδα σου! Αφαιρεί ακόμη και το αδιάβροχο μακιγιάζ χωρίς έντονο τρίψιμο και χωρίς να αφήνει κατάλοιπα, επιτρέποντας στο δέρμα να αναπνέει. Χάρη στο συστατικό του ροδόνερου,   η επιδερμίδα παραμένει λεία, αναζωογονημένη και έτοιμη για τη επόμενη εφαρμογή του μακιγιάζ.

Και η σειρά ολοκληρώνεται με την ενυδατική κρέμα ημέρας με Ροδόνερο και υαλουρονικό οξύ που ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα για 48 ώρες ενώ η υφή του σε μορφή gel την καθιστά ιδανική για κάθε τύπο επιδερμίδας, ακόμη και τις πιο λιπαρές!

Ανακάλυψε τη νέα σειρά της NIVEA, MicellAIR Rose Water με ροδόνερο και φρόντισε την επιδερμίδα σου ακριβώς όπως της αξίζει!