Αυτό είναι το τελευταίο προϊόν που βάζει η Zendaya στο πρόσωπό της πριν πέσει για ύπνο!

Η Zendaya είναι ένα από τα αγαπημένα μας beauty icon, αν όχι ΤΟ ΠΙΟ αγαπημένο μας! Κυρίως γιατί έχει εξαιρετικά skills στο μακιγιάζ και τα μαλλιά αφού, όπως έχει δηλώσει κατά το παρελθόν, πολλά από τα beauty looks με τα οποία την βλέπουμε στο κόκκινο χαλί τα έχει δημιουργήσει η ίδια.

Πέραν, όμως, αυτού αγαπά και το skincare και μόλις μίλησε στο Stylecaster και μοιράστηκε μερικά tips από το βραδινό της skincare routine. Με κάποια διαφωνούμε, με κάποια συμφωνούμε, όπως θα δεις παρακάτω!

“Αφαιρώ το μακιγιάζ και τους περιβαλλοντικούς ρύπους με τα μαντηλάκια Shea Moisture African Black Soap Facial Cleansing Wipes (μπορείς να τα παραγγείλεις στο Ulta.com). Ένα από τα σημαντικότερα tips για να διατηρείται η επιδερμίδα καθαρή είναι να πλένω πάντα το πρόσωπό μου πριν πέσω για ύπνο. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες!”, είπε η ίδια. Και ενώ συμφωνούμε πολύ με το κομμάτι του καθαρισμού, διαφωνούμε με τα μαντηλάκια για δύο, κυρίως, λόγους: γιατί δεν κάνουν καλό στο περιβάλλον (δεν είναι βιοδιασπώμενα) και γιατί δεν είναι ο ιδανικότερος καθαρισμός που θεωρούμε ότι μπορείς να κάνεις στην επιδερμίδα σου.

Ωστόσο, συμφωνούμε απόλυτα (για να επιστρέψουμε σε αυτό το κομμάτι!) με το προϊόν που χρησιμοποιεί ως τελευταίο step στο skincare routine της το οποίο είναι το Vitamin E Serum-in-Oil της The Body Shop το οποίο “κάνει την επιδερμίδα μου να δείχνει τόσο απαλή μέχρι το πρωί”, είπε!

Το προϊόν είναι αυτό που βλέπεις παραπάνω και πρόκειται για έναν αντιοξειδωτικό ορό που θα βρεις και στην The Body Shop στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή με έκπτωση (η αρχική τιμή είναι €17.50 και κοστίζει €13.13).

 

Read More

And More