Αυτό είναι το χρώμα που φοράει ΤΩΡΑ η Amal Alamuddin στα νύχια της! Σε ποια βερνίκια θα το βρεις!

Στο είπαμε και χθες: η Amal Alamuddin είναι το νέο αγαπημένο icon του μπιυτόκοσμου (φυσικά, αφού κατάφερε να εκτοπίσει ακόμη και την Kate Middleton στο θέμα λαμπερά μαλλιά!) οπότε κάθε beauty κίνησή της, ακόμη και η παραμικρή λεπτομέρεια μας ενδιαφέρει ά-με-σα!

Και ειδικά όταν μιλάμε για βερνίκια και μανικιούρ αφού ξέρεις πια πως το σωστό χρώμα στα νύχια κάνει από μόνο του fashion statement! Κάπως έτσι, λοιπόν, φέραμε… this close τις photos της από την επίσκεψή της στην Ελλάδα για να δούμε τι βερνίκι φοράει ΤΩΡΑ!

Voila!

/

Πρόκειται για ένα πολύ ενημερωμένο γκρι χρώμα. Και την ίδια απόχρωση ψάξαμε και βρήκαμε ανάμεσα σε δεκάδες βερνίκια της beauty ντουλάπας εδώ στο TLIFE (και με αφορμή αυτό φυσικά και έβαψα τα νύχια μου επί τόπου! Ξέρεις! Ξέρεις! Είναι δουλειά και πρέπει να γίνεται σωστά 😉

Σημείωσε, λοιπόν, τα χρώματα που είναι πολύ κοντά στο βερνίκι αυτό της Amal Alamuddin!



Take it outside της Essie, €12.00



Dreamy grey του Κορρέ, €6.80


Latex effect no 888 της L’Oreal Paris, €4.50

Inside info: Το γκρι γενικότερα θα παίξει πολύ αυτό τον Χειμώνα! Ο λόγος; Τον Φεβουάριο κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες το 50 Shades of Grey και οι εταιρίες καλλυντικών έχουν αρχίσει ήδη να λανσάρουν συλλογές με γκρι χρώματα. Θυμήσου, λοιπόν, ότι το διάβασες πρώτα εδώ!

Read More

And More