Αυτό είναι το χτένισμα που είδαμε να έχουν τα σημαντικότερα μοντέλα του κόσμου!

Τα fashion week σε κάθε μητρόπολη της μόδας σου δίνουν αστείρευτο inspo όχι μόνο για το τι θα φορέσεις σε δύο σεζόν από τώρα αλλά και πώς θα κάνεις το μακιγιάζ και τα μαλλιά σου… ΤΩΡΑ.

Στο τελευταίο show, λοιπόν, που έγινε στο πλαίσιο του Milan Fashion Week, η Donatella Versace έστειλε τα πιο δυνατά μοντέλα αυτή την στιγμή παγκοσμίως στο catwalk με το ίδιο ακριβώς χτένισμα. Ένα χτένισμα που θα εκτιμήσεις ιδιαίτερα αν έχεις αφέλειες που μακραίνεις και άρα διανύεις εκείνο το εκνευριστικό διάστημα που δεν ξέρεις πώς να τις χτενίσεις ή αν έχεις ήδη μακριές french fringe.

Η Kendall Jenner, λοιπόν, η Bella και η Gigi Hadid αλλά και η Kaia Gerber εμφανίστηκαν στο catwalk έχοντας τα μαλλιά τους πιασμένα σε ένα χαμηλό ponytail, ενώ είχαν μια βαθιά χωρίστρα στο πλάι από όπου “ξεπετάγονταν” μια εξίσου slick τούφα.

Ο λόγος που το χτένισμα αυτό έκανε τέτοιο buzz είναι γιατί το είδαμε στα μεγαλύτερα top model αυτή τη στιγμή τα οποία, λίγες ώρες πριν, είχαν το καθένα το δικό του χτένισμα. Και ένας δεύτερος λόγος: το individuality, δηλαδή η διαφορετικότητα ως τάση, αποτυπώνονταν στο catwalk τα τελευταία χρόνια με διαφορετικά χτενίσματα για κάθε μοντέλο, χτενίσματα τα οποία στηρίζονταν στην υφή των φυσικών μαλλιών της καθεμίας. Αυτή, λοιπόν, η beauty στιγμή στο show της Donatella Versace μας γύρισε πίσω στην προ individuality εποχή. Θα το υιοθετήσουμε!

 

Read More

And More