Αυτό το καλοκαίρι δεν θα φορέσουμε foundation! Θα φοράμε αυτό το αντηλιακό!

Αυτό το καλοκαίρι δεν θα φορέσουμε foundation! Θα φοράμε αυτό το αντηλιακό! | tlife.gr

Οι διαβασμένες στην ομορφιά ξέρουμε ότι δεν θα βγούμε ποτέ εκεί έξω στον ήλιο χωρίς αντηλιακή κρέμα προσώπου. Κυρίως, γιατί η έκθεσή μας στον ήλιο χωρίς αντηλιακή (λέγε με και φωτογήρανση) είναι η νούμερο ένα αιτία γήρανσης. Για να στο κάνω εικόνα θα πρέπει να ρίξεις μια ματιά στα χέρια των γυναικών 50 ετών και πάνω: οι πανάδες που εντοπίζεις στα χέρια τους είναι λόγω της έκθεσης στον ήλιο χειμώνα- καλοκαίρι. Σκέψου, λοιπόν, ότι κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και στο πρόσωπό σου αν βγαίνεις εκεί έξω χωρίς αντηλιακή.

Η ερώτηση είναι: αντηλιακή ναι, αλλά ποια; Οι περισσότερες ξέρω ότι αποφεύγετε την χρήση της αντηλιακής γιατί, όπως λέτε, «σας κάθεται βαριά στην επιδερμίδα σας» και νιώθετε, τελικά, ότι το πρόσωπό σας δεν αναπνέει. Good news! Έχουμε την τέλεια αντηλιακή για εσάς (και εμάς) που θα δώσει τέλος στις δικαιολογίες!

Η Anthelios XL 50+ της La Roche Posay στηρίζεται στην τεχνολογία AIRLICIUM TM, ένα μικροσωματίδιο που αποροφά και ελέγχει άμεσα όλες τις πηγές γυαλάδας (σμήγμα, ιδρώτας και υγρασία). Έτσι, λοιπόν, προστατεύει από την φωτογήρανση χωρίς να αφήνει την επιδερμίδα λιπαρή, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει και αντιοξειδωτική προστασία στην επιδερμίδα!

Χρησιμοποίησέ την και ως foundation!

Τα νέα γίνονται ολοένα και καλύτερα! Πολλές από εμάς δεν αντέχουμε την αίσθηση του foundation στην επιδερμίδα μας, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες που η θερμοκρασία ανεβαίνει! Το Anthelios XL στην tinted εκδοχή του- μια αντηλιακή με χρώμα, δηλαδή- είναι το ιδανικό προϊόν που θα εξασφαλίσει στο πρόσωπό σου ομοιοχρωμία τόση ώστε μπορείς να αντικαταστήσεις και το foundation!

Ανακάλυψέ την αντιηλιακή κρέμα προσώπου με χρώμα!

 

 

READ more