Απόψε μένουμε μέσα και κάνουμε μάσκες που κάνουν και οι διάσημες!

Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι ένα Σαββατοκύριακο detox για εμάς με ένα σωρό δουλειές που δεν είναι… δουλειές. Για αρχή, έχουμε να φτιάξουμε το boudoir μας όπως σου δείξαμε εδώ και για την συνέχεια να χαλαρώσουμε με μερικές μάσκες ομορφιάς. Σε ένα παράλληλο, χολιγουντιανό σύμπαν, μάλιστα, μερικές αγαπημένες σου διάσημες μπορεί να κάνουν αρκιβώς το ίδιο καθώς οι DIY μάσκες που ακολουθούν είναι μάσκες που κάνουν και οι ίδιες και που μας έχουν αποκαλύψει κατά καιρούς σε συνεντεύξεις τους!

Jessica Alba

Η Jessica Alba έκανε αυτή τη μάσκα σε ένα επεισόδιο του «The Dr Oz show». Ανακάτεψε ένα γιαούρτι πλήρες με μια κουταλιά αλεσμένο καφέ και ένα κουταλάκι του γλυκού λάδι καρύδας. «Μου αρέσει αυτή η μάσκα γιατί είναι φτιαγμένη με πράγματα που όλες έχουμε στην κουζίνα μας και μας βοηθάει να είμαστε πιο όμορφες», είπε η Jessica Alba στο show.

Mary Kate και Ashley Olsen

Μπορείς να πεις ότι θες για τις αδερφές Olsen αλλά δύο πράγματα δεν μπορείς να τους αμφισβητήσεις: α) έχουν τέλειο στιλ β) έχουν τέλεια μαλλιά! Ο Celebrity hairstylist Mark Townsend αποκάλυψε την DIY μάσκα μαλλιών που έκανε για εκείνες: “πρόσφατα έφτιαξα ένα conditioner για τις αδελφές Olsen και τους είπα να το απλώσουν στα μαλλιά τους πριν το κολύμπι και κάτω από τον ήλιο. Είναι ένα mix από λάδι καρύδας, αμυγδαλέλαιο, έλαιο jojoba και βιταμίνη Ε. Όταν επέστρεψαν από τις διακοπές μου ζήτησαν περισσότερο και είδα την τεράστια διαφορά στα μαλλιά τους”. Αυτή η μάσκα είναι ιδανική σε κάθε περίπτωση που νιώθεις τα μαλλιά σου αφυδατωμένα και ξηρά. Ανάμειξε 2 κουταλιές της σούπας coconut oil, 1 κουταλιά της σούπας jojoba oil, 1 κουταλιά της σούπας αμυγδαλέλαιο, 1 κουταλάκι του γλυκού έλαιο βιταμίνης Ε και θα μας θυμηθείς (εχμ, κυρίως τις αδερφές Olsen)!

Kate Middleton

Μπορεί η Kate Middleton να έχει ένα σωρό super luxurious προϊόντα στις υπηρεσίες της αλλά είναι fan των DIY συνταγών ομορφιάς. Σύμφωνα με την αισθητικό της, Debora Mitchell, και όσα έχει πει στο “The Morning”, η Kate Middleton απλώνει στο πρόσωπό της Nutella η οποία ενυδατώνει την επιδερμίδα χάρη στα λιπαρά οξέα που περιέχει κι επιπλέον κάνει μικροαπολέπιση χάρη στους λεπτούς κρυστάλλους ζάχαρης. “Επειτα, για έξι με οκτώ μέρες η επιδερμίδα δείχνει ενυδατωμένη και πολύ λαμπερή”, είπε η ίδια στο show.

Katy Perry

Για να συσφίξει το δέρμα της και να απαλύνει τις ρυτίδες, η Katy Perry βάζει μια μάσκα προσώπου από ασπράδια αυγών και αμυγδαλέλαιο. Τα ασπράδια αυγών ελέγχουν την λιπαρότητα της επιδερμίδας και απαλλάσσουν από σπυράκια, ενώ το αμυγδαλέλαιο προσφέρει βαθύ καθαρισμό. Η μάσκα αφήνει το πρόσωπό της να φαίνεται ακτινοβόλο και πεντακάθαρο!

Kendall Jenner

Το γεγονός ότι η Kendall Jenner ταλαιπωρείται από ζητήματα ακμής είναι γνωστό. Μάλιστα, η ίδια όχι απλώς δεν το κρύβει αλλά ανάμεσα σε ατάκες όπως “Don’t let this sh*t stop you” και διάφορες άλλες, μας έχει αποκαλύψει και μια DIY συνταγή για την ακμή: χωρίζει το ασπράδι από τον κρόκο και έπειτα χτυπάει αρκετά το ασπράδι. Όταν γίνει αρκετά πλούσιο και αφρώδες ρίχνει σιγά- σιγά χυμό από μισό λεμόνι. Το απλώνει σε καθαρή επιδερμίδα για μισή ώρα κι έπειτα ξεβγάζει με αρκετό νερό. Σύμφωνα με όσα έγραψε η ίδια στο ειδικό app της, το αυγό συσφίγγει τους πόρους ενώ το λεμόνι βοηθά να εξισορροπηθεί το PH.

Last chance info: λάδι καρύδας, έλαιο αβοκάντο, βερυκοκέλαιο κλπ. Πολλές φορές ενώ θέλεις να κάνεις μια μάσκα προσώπου ή να βάλεις στην ρουτίνα σου κάτι διαφορετικό δεν ξέρεις από πού να προμηθευτείς όλα αυτά τα περίεργα έλαια. We know! Στο beauty-hall.gr θα τα βρεις όλα, plus αναλυτικά info για το τι κάνει το καθένα.

Read More

And More