Αυτό το αγόρι τάιζε το κορίτσι του όσο έκανε μανικιούρ και το internet έχει τρελαθεί! Εμείς πάλι όχι!

Το ραντεβού σου για μανικιούρ: εκείνη η μία ώρα που κατεβάζεις ρολά από όλη την τρέλα και που αφιερώνεις αποκλειστικά και μόνο στον εαυτό σου. Ιδανικά δεν θα ήθελες να σου μιλάει κανείς. Εγώ, ας πούμε, δεν θα ήθελα να μου μιλάει κανείς. Πόσω μάλλον, να πάω με το αγόρι μου (πράγμα που και το αγόρι μου δεν θα άντεχε).

Όμως, όπως φαίνεται, ο κόσμος του internet έχει εντελώς διαφορετική γνώμη. H μια χρήστρια του internet, η Lea Adam, ανέβασε μια photo στην οποία δείχνει ένα αγόρι να ταϊζει το κορίτσι του την στιγμή που εκείνη απολαμβάνει το μανικιούρ της. Τα σχόλια που ακολούθησαν ήταν αντίθετα από αυτά που υπάρχουν στο δικό μου μυαλό βλέποντας αυτή την εικόνα. “Πολύ γλυκό”, “ευχαριστούμε που απαθανάτισες αυτή την υπέροχη στιγμή για εμάς”, “χρειάζομαι έναν τέτοιο άντρα” και άλλα τέτοια…

Ωστόσο, υπάρχει και αυτό το hint που με έκανε κάπως να είμαι πιο ελαστική με αυτό που είδαν τα μάτια μου: Η μαμά του αγοριού ήταν η manicurist και αυτή ήταν η πρώτη τους γνωριμία, γι’αυτό και την συνόδευσε. Πάντως, εξακολουθώ να απολαμβάνω το μανικιούρ μου ολομόναχη και αμίλητη! Εσύ; Έχουμε poll παρακάτω!

Read More

And More