Αυτό το brand εμπνεύστηκε το επόμενό του καλλυντικό από την Ariana Grande!

Αυτό το brand εμπνεύστηκε το επόμενό του καλλυντικό από την Ariana Grande! | tlife.gr

Η Ariana Grande διανύει την καλύτερή της περίοδο και έχουμε πολλές αποδείξεις γι’αυτό. Ας πούμε, το τελευταίο της single με τίτλο «thank u, next» σημειώνει τεράστια επιτυχία και είναι No. 1 στο Billboard Hot 100. Επίσης, αυτή η περίοδος είναι και πολύ ανανεωτική για την Ariana Grande η οποία μετά από εκατομμύρια (έτσι έμοιαζαν!) χρόνια, αποφάσισε να αποχωριστεί το signature χτένισμά της και όλο αυτό το μακρύ μήκος και να αποκτήσει ένα updated και fresh μακρύ καρέ και να εμπνεύσει πολλά κορίτσια ανάμεσά μας να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο!

… Και όχι μόνο κορίτσια! Από την Ariana Grande εμπνεύστηκαν και τα Lush Cosmetics που είναι πολύ διάσημα για τις αναβράζουσες μπάλες τους με τις οποίες γεμίζεις τη μπανιέρα σου κι έτσι δημιούργησαν μια ακόμη προς τιμήν της!

Όταν τον περασμένο Ιούλιο κυκλοφόρησε το βίντεο κλιπ του God is a Woman, όπου η Ariana Grande κάνει το αφρόλουτρό της σε μια μπανιέρα με ένα υπέροχο μοβ χρώμα, οι fan ζήτησαν από την Lush Cosmetics να δημιουργήσουν ένα αντίστοιχο bath bomb. Λοιπόν, το bath bomb είναι εδώ, πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 22 Νοεμβρίου, το όνομά του θα είναι Goddess και αν αυτό από μόνο του δεν είναι αφορμή για να γεμίσεις την μπανιέρα σου και να απολαύσεις ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο, τότε… τι;

PS: Lush Cosmetics προς το παρόν υπάρχει ένα κατάστημα στην Θεσσαλονίκη αλλά καθώς φαίνεται σύντομα θα έρθουν στην Ελλάδα αφού το lush.gr αναγράφει την ένδειξη Coming Soon! Ανυπομονούμε!

 

READ more