Αυτό το κορίτσι έκοψε τα μαλλιά του για τον πιο συγκινητικό λόγο (και όχι αυτόν που υποψιάζεσαι)!

Ας ξεκινήσω με ένα μεγάλο αλλά τόσο αληθινό κλισέ: τα μακριά μαλλιά είναι δείγμα θηλυκότητας. Και εμείς τα κορίτσια έχουμε τεράστια εμμονή με τα μαλλιά μας. Το να μπεις άρα στην διαδικασία να τα κουρέψεις όχι τόσο για λόγους δικής σου ανάγκης για αλλαγή, αλλά γιατί θέλεις να δείξεις κάτι με αυτή σου την κίνηση, είναι διπλά αλτρουστικό!

Το κορίτσι που βλέπεις εδώ είναι 11 χρονών, λέγεται Sarah Orrick, αποφάσισε να κόψει τα μαλλιά της και έγινε viral. Κι έγινε viral γιατί ο λόγος που αποφάσισε να το κάνει είναι ό,τι πιο συγκινητικό έφτασε στα αυτιά μας τελευταία! Σύμφωνα με το Yahoo! Beauty το κορίτσι έκοψε τα μαλλιά του κοντά ως δείγμα συμπαράστασης στην 9χρονη αδερφή της, Jorgia, η οποία έχει κοντά μαλλιά και δέχεται καθημερινά bullying από τα αγόρια του σχολείου της.

“Ξέρω την μητέρα των κοριτσιών, Amy, από το γυμνάσιο. Μια μέρα με πήρε τηλέφωνο και με ρώτησε αν μπορούσα να κουρέψω τα μακριά μαλλιά της Sarah. Είπε πως η μικρή είναι έτοιμη για μια τέτοια αλλαγή και θέλει να υπερασπιστεί την μικρή της αδερφή, Jorgia, που την κοροϊδεύουν τα αγόρια για τα μαλλιά της”, εξήγησε στο Yahoo! Beauty η hair stylist Noell Shore που βρίσκεται πίσω από αυτό το κούρεμα.

Το νέο έγινε viral από την ίδια την hair stylist η οποία ανέβασε αυτή την photo στο instagram εξηγώντας τις προθέσεις της μικρής και γράφοντας τα λόγια που της είπε: “Δεν θα αφήσω κανέναν να κάνει bullying στην αδερφή μου! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κοροϊδεύουν τα κορίτσια με τα κοντά μαλλιά!”.

Τώρα: όλες δεν θα θέλαμε να έχουμε μια μεγάλη αδερφή; Ευτυχώς εγώ την έχω!

Read More

And More