Αυτό το κορίτσι θα μας κάνει να δούμε τα σπυράκια μας αλλιώς, λέει η Teen Vogue

Αυτό το κορίτσι θα μας κάνει να δούμε τα σπυράκια μας αλλιώς, λέει η Teen Vogue | tlife.gr

Το έχω ξαναπεί πολλές φορές: διανύουμε την εποχή του real beauty. Και μέσα σε αυτό το πλαίσιο του κάτι σαν beauty κινήματος τα μεγαλύτερα site ομορφιάς αυτού του κόσμου ή/και μόδας, δεν μιλάνε για ακμή χρησιμοποιώντας photo από αψεγάδιαστες επιδερμίδες. Ευτυχώς. Στο κάτω- κάτω αυτό θα ήταν υποκριτικό και ξεπερασμένο.

Το real beauty κίνημα, λοιπόν, θέλει να αγαπάμε τον εαυτό μας και να τον αποδεχόμαστε όπως είναι: να αναδεικνύουμε τις τέλειες ή/και φριζαρισμένες μπούκλες μας, να είμαστε strong με γυμναστική και όχι… skinny με αφαγία και αν έχουμε σπυράκια ή ακμή να μην ντρεπόμαστε να μιλήσουμε ανοιχτά γι’αυτό (ανήκω σε αυτή την κατηγορία). Ή: να μην ντρεπόμαστε γι’αυτό.

Καθημερινά και μέσα από τα social media, κορίτσια μας χαρίζουν την έμπνευσή τους και μας κάνουν να νιώθουμε πιο άνετα. Το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι αυτό που δημοσίευσε η Teen Vogue με πρωταγωνίστρια την Izumi Tutti, μια Γαλλίδα illustrator, που αποφάσισε να δει- αντιμετωπίσει την ακμή της με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο. Μέχρι που άρχισε να σχηματίζει και αστερισμούς χρησιμοποιώντας ως οδηγό τα σπυράκια της…


Επίσης, στα σκίτσα της οι άνθρωποι έχουν ακμή και αυτό είναι αρκετά απελευθερωτικό…


Όπως καταλαβαίνεις, η απελευθερωτική αυτή κίνηση απέκτησε υπεραξία όταν βρήκε μια θέση στην Teen Vogue. Ωστόσο, δεν είναι πρώτη φορά που βλέπουμε να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Πολύ πρόσφατα, η Ashley Benson ανέβασε στο instagram της την photo που θα δεις παρακάτω προκειμένου να αποδείξει ότι η ακμή είναι κάτι που δεν κάνει διακρίσεις. Ή, ακόμη καλύτερα, είναι το νέο trend (λες να το αντιμετωπίσουμε έτσι;)…


Last but not least: ο σχεδιαστής Moto Guo έναν χρόνο πριν ανέβασε στο catwalk μοντέλα που είχαν ακμή, στο πλαίσιο του απελευθερωτικού αυτού κινήματος και της ανάγκης να αγαπήσουμε τον εαυτό μας!


Η μόνη συμβουλή που έχω να σου δώσω σχετικά με την ακμή είναι: Θυμήσου καθημερινά πως είσαι ένας όμορφος άνθρωπος, είτε έχεις ένα, είτε κανένα, είτε δεκάδες σπυράκια στο πρόσωπό σου.

READ more