Αυτό το make up καλύπτει τα πάντα! Ακόμη και τα tattoo!

Το βίντεο που θα δεις παρακάτω σίγουρα κάπου το έχει πάρει το μάτι σου! Γιατί όταν πρωτοκυκλοφόρησε περίπου τρία χρόνια πριν έσπασε κάθε ρεκόρ σε views. Και μέχρι αυτή την στιγμή που πληκτρολογούνται αυτές οι γραμμές το έχουν δει περίπου 150.000.000 άνθρωποι! Δες και θα καταλάβεις γιατί…

Το make up που είδες μόλις να κάνει θαύματα (μέχρι και tattoo θα σε κάνει να καλύψεις!) είναι το Dermablend της Vichy το οποίο υπάρχει στην αγορά εδώ και πολύ καιρό. Το νέο, όμως, είναι ότι η θαυματουργή οικογένεια Dermablend μεγάλωσε και απέκτησε δύο ακόμη προϊόντα- αδεφάκια: την πούδρα και το stick. Ας γίνουν οι συστάσεις, λοιπόν!

Παραπάνω το Blend Fluid Make Up, το concealer- best seller που θα βρεις στα φαρμακεία σε τέσσερις διαφορερικές αποχρώσεις και κοστίζει €21.99. Και σου έχω και μια συγκινητική ιστορία γι’ αυτό το make up. Λοιπόν, άκου! Το 1981 ο Dr. N. Craigs Roberts, ένας Αμερικανός Δερματολόγος, ετοιμάζεται να αλλάξει τη ζωή της γυναίκας του και πολλών άλλων! Με αφορμή τη λεύκη στο πρόσωπο της συντρόφου του, δημιουργεί ένα εξαιρετικά καλυπτικό make up υψηλής ανοχής για τη κάλυψη όλων των δερματικών ατελειών, το οποίο να γίνεται όσο το δυνατόν πιο «αόρατο». Η σύνθεση του ήταν εύκολη στην εφαρμογή και πρόσφερε άνεση και το πιο σημαντικό φυσικό διαρκές αποτέλεσμα. Το DERMABLEND γεννιέται!


Κι εδώ η ολοκαίνουρια Universal Setting Powder, μια διάφανη πούδρα η οποία σταθεροποιεί και προσφέρει ματ αποτέλεσμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με κάθε make-up καθώς δεν επηρεάζει την απόχρωσή του. Eίναι πρακτική στη χρήση, καθώς ταιριάζει με όλους τους χρωματικούς τόνους της επιδερμίδας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλες τις εποχές, καθώς αυξάνει την αντοχή του make-up στο νερό, στον ιδρώτα και στην υγρασία, προσφέροντας σταθερότητα και ματ αποτέλεσμα στην επιδερμίδα. Κοστίζει €25.00


Και η σειρά ολοκληρώνεται με το Dermablend Concealer που είναι πολύ, πολύ καλυπτικό. Επίσης, είναι πλούσιο σε χρωστικές, ιδανικό για να καλύπτει τους μαύρους κύκλους αλλά και τις τοπικές ατέλειες. Ο τριπλός συνδυασμός κεριών μέλισσας και carnauba + μεταλλικών χρωστικών + ξηρών ελαίων, προσφέρει 14 ώρη κάλυψη στην επιδερμίδα. Διαθέτει υψηλό δείκτη προστασίας SPF 30 κι έχει μεγάλη αντοχή στο νερό και στον ιδρώτα. Θα το βρεις επίσης σε 4 αποχρώσεις και κοστίζει €16.49.

Read More

And More