Αυτό το μανικιούρ ανήκει σε ένα διάσημο μοντέλο και το θέλουμε! Μαντεύεις;

Κεράσια, καρπούζι, lime: τα καλοκαιρινά φρούτα είναι τα αγαπημένα μας και αυτά που μπορούμε να φάμε χωρίς να νιώθουμε ότι κάποιος μας έχει αναγκάσει να το κάνουμε! Αλλά, τα ίδια φρούτα φαίνεται πως είναι και τα αγαπημένα των nail artists και των it girls αφού τα βλέπουμε παντού στο instagram.

Τελευταίο, πιο αγαπημένο και πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα νύχια που θα δεις παρακάτω και που έκανε η celebrity manicurist Nails by Mei (έτσι είναι γνωστή στο instagram) στην Gigi Hadid.

H Mei Kawajiri, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, είναι εκείνη που επιμελείται το μανικιούρ και των δύο αδερφών Hadid την οποία είχα την τύχη να γνωρίσω από κοντά. Ιδού, λοιπόν, τι μου είπε για την γνωριμία της με την Bella: “Στην Νέα Υόρκη η βιομηχανία του nail art είναι πολύ μικρή. Την πρώτη φορά, λοιπόν, ξεκίνησα να δουλεύω με την Bella, πολλά χρόνια πριν για μια μεγάλη καμπάνια. Θυμάμαι τότε είχα ένα τρελό 3D σχέδιο στα νύχια μου που νομίζω ήταν της Disney. Πρέπει να ήταν ο Μickey και η Μinnie, συγκεκριμένα. Λοιπόν, αυτό το σχέδιο το είδε η Bella και ενθουσιάστηκε! Μάλιστα, με ρώτησε αν το είχα κάνει μόνη μου (Σ.Σ. η Nails By Mei κάνει πάντα nail art στον εαυτό της! Yeap! Και μόνη της κάνει το nail art στο δεξί νύχι χρησιμοποιώντας το αριστερό!). Έπειτα έβγαλε μια φωτογραφία των νυχιών μου και ανέβασε ένα insta story. Την ίδια στιγμή είχα άπειρους followers, με προσέγγισαν διάφορα περιοδικά και η αδερφή της, η Gigi το λάτρεψε! Αυτό το insta story ήταν η αφορμή για να συνεργαστώ και με την Gigi Hadid για την Maybelline New York και ήταν η ίδια που με σύστησε στον Jonathan. Έτσι, λοιπόν, συνδέθηκαν όλα γιατί πραγματικά ο κόσμος είναι πολύ μικρός!”.

Διάβασε όλη την συνέντευξη εδώ και κλέψε ιδέες για το επόμενό σου μανικιούρ!

 

Read More

And More