Αυτό το μήνυμα για τις μάσκες στο αεροπλάνο είναι ότι πιο ξεκαρδιστικό θα διαβάσεις σήμερα!

Όταν είσαι beauty addict και ακούς τις λέξεις μάσκα και αεροπλάνο στην ίδια πρόταση σκέφτεσαι μόνο ένα πράγμα: sheet masks στο αεροπλάνο. Και αυτό γιατί ο αέρας του αεροπλάνου είναι ξηρός, πράγμα που σημαίνει ότι όταν ταξιδεύεις αφυδατώνεσαι και μια μάσκα ενυδατική είναι τουλάχιστον απαραίτητη. Μάλιστα, θα το έχεις δει να το κάνουν και οι αγαπημένες σου celebs αφού σίγουρα θα έχεις πέσει πάνω σε παρόμοιες φωτό, όπως αυτή εδώ της Bella Hadid.

Βεβαίως, οι ιώσεις που κυκλοφορούν παγκοσμίως, έχουν βάλει αυτή τη συζήτηση σε νέα βάση. Γιατί αν δεν είσαι αρκετά beauty addict όταν ακούς μάσκα δεν σκέφτεσαι απαραιτήτως τη μάσκα ομορφιάς. Αυτό ακριβώς συνέβη σε ένα οικογενειακό group που προφανώς ετοιμαζόταν για ταξίδι και αντάλλαξε το μήνυμα που θα δεις παρακάτω. Μια εξ αυτών ήταν Redditor user και αποφάσισε να μοιραστεί το μήνυμα αυτό το οποίο, προφανώς, έγινε viral!

Το μήνυμα ξεκινάει με ένα μέλος του γκρουπ να ρωτάει αν θα φορέσουν μάσκες για να πάρει την απάντηση πως η επιδερμίδα αφυδατώνεται όταν ταξιδεύουμε, οπότε… γιατί όχι. Βεβαίως, ο ένας μιλούσε για μάσκες ομορφιάς και ο άλλος για μάσκες χειρουργικές.

Αλήθεια, σε μια τέτοια συζήτηση εσένα που θα πήγαινε πρώτα το μυαλό σου; Απόδειξέ μας πόσο beauty addict είσαι!

 

Read More

And More