Αυτό το πολύ οικονομικό προϊόν είναι ένα από τα μυστικά της Alicia Keys για glowing skin!

Η Alicia Keys ήταν η πρώτη skinfluencer προτού καλά- καλά μάθουμε τον όρο. Να σου θυμίσουμε ότι τέσσερα- πέντε χρόνια πριν τόλμησε να κάνει κάτι που μέχρι τότε δεν είχε περάσει ποτέ από το μυαλό μας: να εμφανιστεί χωρίς μακιγιάζ στο κόκκινο χαλί αφήνοντας την υπέροχη επιδερμίδα της να κλέψει τις εντυπώσεις. Άρα: αν κάποιος δικαιούται να μιλάει για φροντίδα της επιδερμίδας αυτή θα ήταν η Alicia Keys!

Πριν λίγες μέρες, λοιπόν, η ίδια μοιράστηκε στο instagram της το πρωινό της skincare από το σπίτι της στο Los Angeles ξεκινώντας κάπως έτσι: “Πάντα με ενδιέφερε το skincare αλλά δεν είχα πάντα ωραία επιδερμίδα” τονίζοντας πως δοκίμασε πολλές φορές τα λάθος προϊόντα και άκουγε τις λάθος συμβουλές μέχρι που αποφάσισε πως το lit-from-within-glow, όπως το περιγράφει θα γινόταν το signature στοιχείο της εμφάνισής της.

“Ο καθένας είναι διαφορετικός. Πρέπει να συνεχίζεις να ψάχνεις εντατικά τι είναι καλό για σένα. Κάποιες φορές παίρνει ένα λεπτό!”, λέει και αφού πλύνει το πρόσωπό της και κάνει μια DIY μάσκα αναμειγνύοντας τζελ αλόης με πούδρα προβιοτικών από την Epicurean, προχωρά στο πιο αγαπημένο της προϊόν που είναι μάλιστα και πολύ, πολύ οικονομικό. Πρόκειται για το ροδόνερο το οποίο ψεκάζει… χίλιες φορές, όπως λέει! “Το ροδόνερο σου ανοίγει την καρδιά και δεν το χρειαζόμαστε όλοι αυτό;”, λέει και προχωρά μετά στην ενυδατική της.

Σκέψου πως το ροδόνερο λειτουργεί σαν face mist και είναι πολύ σημαντικό όταν απλώνεις τις κρέμες σου η επιδερμίδα σου να είναι νωπή γιατί έτσι εξασφαλίζεις καλύτερη απορροφητικότητα.

Αλήθεια, εσύ χρησιμοποιείς/ έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ ροδόνερο στο skincare σου;

Read More

And More