Αυτό το συλλεκτικό κραγιόν έχει πάνω του αστέρια και το θέλουμε

Μέσα στις ατάκες που δεν θα ακούσεις ποτέ να βγαίνουν από το στόμα μιας γυναίκας είναι και αυτή εδώ: “Έχω ήδη πολλά κραγιόν! Δεν χρειάζομαι άλλα!”. Και ειδικά από την στιγμή που ο οίκος Dior κυκλοφόρησε αυτό το limited edition προϊόν μακιγιάζ, οι αντιστάσεις μας μειώνονται! 

Ο λόγος για τα Rouge Dior Star Edition τα οποία αντλούν την έμπνευσή τους από τον κινηματογράφο και αποκτούν υπέροχα, ανάγλυφα αστέρια σε όλη την επιφάνειά τους. 

Rouge Dior Star Edition: τι πρέπει να ξέρεις

Ο Christian Dior γοητευόταν πάντοτε από τον κόσμο του κινηματογράφου. Οι ηθοποιοί ερωτεύτηκαν τα καλά δομημένα look των συλλογών υψηλής ραπτικής του. Η Marlene Dietrich, η Ingrid Bergman, η Ava Gardner, η Sophia Loren, η Lauren Bacall και η Marilyn
Monroe, όλες φορούσαν συχνά Dior στη μεγάλη οθόνη. Σήμερα, η Charlize Theron, η Natalie Portman, η Li Bingbing, η Cara Delevingne και η Angelababy συνεχίζουν την παράδοση. Και το Rouge Dior γίνεται το απόλυτο αξεσουάρ της γυναίκας Dior!

Το 2021, ο οίκος Dior αποτίνει φόρο τιμής στους δεσμούς του με τον κόσμο του κινηματογράφου δημιουργώντας μια σειρά περιορισμένης έκδοσης του εμβληματικού κραγιόν, το Rouge Dior Star Edition. Τούτο εμβληματικό κραγιόν αποκτά μια νέα πινελιά,
εμπνευσμένη από το στιλ υψηλής ραπτικής, σα να φωτίζεται από έναν εκθαμβωτικό προβολέα. 

Η περιορισμένης έκδοσης συλλογή είναι διαθέσιμη σε 5 εκθαμβωτικές αποχρώσεις, επιλεγμένες από τον Peter Philips, δημιουργικό διευθυντή και διευθυντή εικόνας του Dior. Σε nude, ροζ, πορτοκαλί ή κόκκινες αποχρώσεις, αυτά τα σαγηνευτικά χρώματα ξεχωρίζουν χάρη σε ένα γαλαξία αστεριών, χαραγμένο στο νέο στικ και τα μαγικά τους ονόματα, που παραπέμπουν στον κόσμο του κινηματογράφου. 

Ανακάλυψε περισσότερα στο βίντεο παρακάτω!

 

Read More

And More