Αυτό το τρίχρονο κορίτσι κάνει μακιγιάζ καλύτερα από την καθεμία μας!

Το να είσαι κορίτσι και να παίζεις καλλυντικά είναι κάτι πολύ συνηθισμένο. Είναι επίσης, ο λόγος που κάποιες από εμάς γίναμε beauty editors. Και το να παίρνεις στα τρία σου το κραγιόν της μαμάς σου και να το βάζεις ακόμη και μέσα στα αυτιά δεν είναι ούτε κάτι ξένο ούτε κάτι μεμπτό. Σωστά;

Να, όμως, που τα πράγματα αλλάζουν αρκετά όταν τα skills σου στα τρία σου είναι πολύ καλύτερα από μιας 23χρονης. Ο λόγος για την Liriana, μια μικρούλα η οποία έχει πραγματικά φοβερές ικανότητες στο μακιγιάζ και έγιναν γνωστές στο ευρύ κοινό όταν η μαμά της, Suella, αποφάσισε να ανεβάσει στο instagram της ένα βίντεο στο οποίο κάνει μακιγιάζ στον εαυτό της. Το βίντεο, μάλιστα, έγινε viral όταν η Huda Beauty αποφάσισε να το κάνει regram. Συγκεκριμένα, έφτασε το ένα εκατομμύριο views.

Έτοιμη να μάθεις μακιγιάζ; Απλώς πάτησε play!

Στο βίντεο, η μικρή απλώνει και σβήνει το concealer τέλεια κάτω από τα μάτια της, έπειτα απλώνει την σκιά από την παλέτα Desert Dusk της Huda Beauty έχοντας και τα δύο μάτια κλειστά, βάζει ρουζ, μάσκαρα, κραγιόν Tom Ford, στέλνει ένα φιλί σε όσους την βλέπουν και το βίντεο κλείνει κάπως έτσι.

“Κάνει το μακιγιάζ της από την αρχή μέχρι το τέλος εντελώς μόνη της”, είπε η μητέρα της στο Yahoo και συμπλήρωσε: “Απλώς κάθομαι εκεί και την τραβάω την μαγνητοσκοπώ την ώρα που κάνει το μακιγιάζ της. Της αρέσει να κάνει ότι κάνω! Θέλει να ταιριάζουμε σε όλα: στα ρούχα μας, το μακιγιάζ, τα μαλλιά μας!”.

Και φυσικά, με δεδομένο ότι όλα αυτά τα βίντεο ανεβαίνουν στο instagram, ο κόσμος του instagram έχει ποικίλες αντιδράσεις με κάποιους να συμφωνούν και κάποιους άλλους να διαφωνούν.

Μερικά από τα χαρακτηριστικότερα comments θα τα βρεις παρακάτω:

“Το μακιγιάζ είναι μια όμορφη και διασκεδαστική διέξοδος ακριβώς όπως η ζωγραφική”

“Αυτό το μικρό κορίτσι ξέρει να κάνει μακιγιάζ καλύτερα από μένα!”

“Να γιατί όλα τα κορίτσια ενδιαφέρονται τόσο για την εξωτερική τους εμφάνιση. Είναι εντελώς λάθος!”.

“Είναι θλιβερό! Τα παιδιά πρέπει να κάνουν παιδικά πράγματα!”.

 

Αλήθεια, εσένα ποια είναι η γνώμη σου;

 

Read More

And More