Αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος να απλώνεις τα προϊόντα στα φρύδια σου!

Είναι δεδομένο ότι τα παχιά και πλούσια φρύδια είναι τεράστια τάση. Όπως είναι δεδομένο ότι δεν έχουμε την τύχη να γεννηθούμε όλες με αυτά τα φρύδια. No worries, υπάρχουν εκεί έξω εκατοντάδες προϊόντα, από μολύβια φρυδιών μέχρι σκιές ακόμη και κεριά που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις το τέλειο σχήμα, αυτό με το οποίο μπορεί να μην έχεις γεννηθεί.

Τα προϊόντα φρυδιών είναι πολλά και διαφορετικά, ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλεις να πετύχεις. Ωστόσο, ο τρόπος που χρησιμοποιούνται όλα αυτά τα προϊόντα είναι ένας και μοναδικός: με κοφτές, κάθετες κινήσεις. Πολλές από εμάς κάνουμε το λάθος να σχηματίζουμε μια οριζόντια γραμμή από την αρχή μέχρι το τέλους του φρυδιού ή, αντίστοιχα, να απλώνουμε την σκιά έτσι. Όμως, με τον τρόπο αυτό δημιουργούμε απλώς μια ευθεία γραμμή και το αποτέλεσμα είναι λάθος! Ο σωστός τρόπος είναι να μιμείσαι την τρίχα και για να το πετύχεις πρέπει οι κινήσεις σου να είναι κοφτές και κάθετες.

Το βίντεο παρακάτω είναι ότι πιο κατατοπιστικό είδαμε τελευταία!

Πάντως, αν δεν έχεις γεννηθεί με παχιά φρύδια ή αν δεν θέλεις να παιδευτείς, φέτος οι τάσεις σε ευνοούν! Κάνε κλικ εδώ και δες τις πιο hot τάσεις στα φρύδια για την χρονιά που διανύουμε. Αλήθεια, ποια τάση είναι η αγαπημένη σου;

 

Read More

And More