Αυτός ο σκύλος έχει πιο τρελό beauty routine από το δικό σου!

Το πρωινό μου beauty routine είναι κάπως έτσι: βούρτσισμα δοντιών- πλύσιμο προσώπου- ενυδατική– αντηλιακή- γραφείο. Που σημαίνει ότι εξαντλείται σε ένα δεκάλεπτο max. Το βράδυ μπορεί ο χρόνος να διπλασιαστεί (κυρίως γιατί οι κινήσεις μου είναι πιο αργές κι όχι γιατί προσθέτω κάτι εξωφρενικό).

Και αυτό το Yorkshire Terrier με έκανε να αισθανθώ πολύ άσχημα με τον εαυτό μου. Γιατί αυτό το Yorkshire Terrier που πήρε την πρώτη θέση στην κατηγορία του και θεωρείται το no 1 σε όλες τις ΗΠΑ ξοδεύει 2,5 ώρες καθημερινά για το beauty routine του! Ναι, δυ-ο-μι-ση ώρες!

Η ιδιοκτήτριά του, Vicki Meadows, μίλησε στο αμερικάνικο In Style και έδωσε μερικά tips για το beauty routine του Ruby, όπως είναι το όνομά του: “Ξυπνάμε κάθε πρωί στις 5 και κάνουμε μπάνιο, στεγνώνουμε και ισιώνουμε τα μαλλιά για το λιγότερο δυόμιση ώρες καθημερινά. Βουρτσίζω τα μαλλιά του όσο τα στεγνώνω με μια ειδική βούρτσα από την σειρά Chris Christensen brushes ώστε να μην σπάει η τρίχα. Έπειτα, ισιώνω τα μαλλιά με πολύ υπομονή και βάζω spray ώστε να μην πετάει ούτε τρίχα. Τέλος, βάζω στο κεφάλι του το φιόγκο που έχει σχεδιαστεί ειδικά γι’αυτόν και είναι και ένα κομμάτι για να του φέρνει τύχη!”.

Και κάπου εδώ να πω ότι εγώ δεν έχω δει τόσο λαμπερά μαλλιά παρά μόνο στην Ariana Grande
… Και πως θα συνεχίσω με το ίδιο beauty routine γιατί εκείνες οι δύο απαιτούμενες ώρες ούτε που μου περισσεύουν!

Read More

And More