Back to 90’s! Αυτή είναι η μεγαλύτερη τάση στο χρώμα των μαλλιών που υιοθέτησαν μέσα στην καραντίνα τα it girls!

Αν έχεις κάνει… εφηβεία στα 90’s είναι πολύ πιθανό αυτή η τάση για την οποία γράφουμε εδώ να σου είναι ήδη γνώριμη γιατί είναι κάτι που είχαν όλα τα it girls στο σχολείο εκείνη την εποχή. Φαίνεται, όμως, πως αυτή η τάση επανήλθε δυναμικά και αν θέλεις να ανήκεις στην κατηγορία των it girls και το 2020 θα πρέπει να το υιοθετήσεις. Ή, καλύτερα, επειδή δεν μας αρέσουν τα πρέπει, θα μπορούσες αν θέλεις να το κάνεις!

Πρόκειται για εκείνες τις δύο παχιές τούφες στο μπροστινό μέρος των μαλλιών που είναι δύο- τρεις τόνους πιο ανοιχτές από τα υπόλοιπα μαλλιά. Μάλιστα, πρόκειται για ένα trend που αναδείχθηκε ιδιαίτερα εν μέσω καραντίνας αφού το έκαναν δύο it girls στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Το είδαμε, λοιπόν, στην Kylie Jenner αλλά και στην αγαπημένη μας Demy οι οποίες υιοθέτησαν αυτό το χρώμα μαλλιών με τόση επιτυχία ώστε έπεισαν και πολλές από εμάς να το κάνουμε. Πρόκειται για μια τάση που, όπως είπαμε, προέρχεται από τα 90’s και δίνει φως στο πρόσωπο. Και κάτι ακόμη που μας αρέσει πολύ: το contrast με το χρώμα των φρυδιών!

Λοιπόν, πώς σου φαίνεται; Θα το υιοθετήσεις;

 

Read More

And More