BAFTA Awards 2016: τα καλύτερα μακιγιάζ και μαλλιά! Ψήφισε το αγαπημένο σου!

Το έχουμε ξαναπεί: τα BAFTA Awards όπως και κάθε red carpet event που γίνεται εκεί έξω μεταφράζεται στον beauty κόσμο ως έμπνευση για τα μακιγιάζ και τα μαλλιά που θα κάνουμε και οι ίδιες στους εαυτούς μας. Κι εδώ υπάρχει μπόλικη έμπνευση για να διαλέξεις! Από τη Cate Blanchett μέχρι την Julianne Moore δες και ψήφισε την αγαπημένη σου!

Kate Winslet


Η Kate Winslet επένδυσε στα κυματιστά μαλλιά (δες εδώ πώς να κάνεις τα τέλεια beach waves), τα καθαρά μάτια με nude μολύβι στο waterline και το κόκκινο κραγιόν. Το αποτέλεσμα ήταν αυτό που βλέπεις εδώ!

Rooney Mara

Η Rooney Mara με hair accessory, ανοδικά χτενισμένα φρύδια και ένα πορτοκαλοκόκκινο κραγιόν που ήταν το μοναδικό στοιχείο χρώματος στο μακιγιάζ της.

Isla Fisher

Με τέλειες vague, berry lips και eyeliner θύμιζε star παλιού Hollywood!

Dakota Johnson

Η Dakota Johnson κινείται πάντα στην less is more λογική για τις εμφανίσεις της. Εδώ με messy αλλά υγιή μαλλιά, πολύ λαμπερή επιδερμίδα και ροδαλά χρώματα σε μάγουλα και χείλη που δανείζονται τους τόνους τους από το φόρεμά της.

Cate Blanchett

Η Cate Blanchett που αγαπά το flawless skin δεν ξέφυγε από αυτό που μας έχει συνηθίσει ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε ένα χαλαρό σινιόν.

Julianne Moore

Η Julianne Moore στα 60 της ξέρει να κλέβει την παράσταση! Flawless skin και για την ίδια σεταρισμένο με έντονες βλεφαρίδες μόνο στο κινητό βλέφαρο (από μια ηλικία και μετά απόφυγε τη μάσκαρα στο κάτω βλέφαρο γιατί δίνει καθοδικότητα) και φούξια κραγιόν.

Lily Donaldson

Πρόκειται για έναν από τους αγαπημένους μας beauty συνδυασμούς: effortless hair, δηλαδή μαλλιά που δεν μαρτυρούν υπερπροσπάθεια αλλά κάνουν focus στην υγεία, λαμπερή επιδερμίδα και καθαρό, κόκκινο ματ κραγιόν.

Read More

And More