Bafta Awards 2020: δες τις stars από… τόσο κοντά και εμπνεύσου από τα beauty looks τους!

Από τότε που μπήκε το 2020 κάθε εβδομάδα γίνεται και ένα τέτοιο μεγάλο event και είναι λογικό αφού ο Ιανουάριος θα μπορούσε να λέγεται και red carpet μήνας. Λίγο πριν αυτό όλο κορυφωθεί με τα βραβεία Oscar, οι διάσημες έβαλαν και πάλι τα καλά τους για τα BAFTA Awards. (Και) εδώ είδαμε πολύ ενδιαφέροντα looks αλλά αν έπρεπε να περιγράψουμε το beauty σκηνικό εν συντομία, θα λέγαμε πως τα μαλλιά που έμοιαζαν με γλυπτό και που απαιτούσαν περισσότερη δουλειά παρά θα περιέγραφε κανείς ως effortless, ήταν το βασικό στοιχείο των βραβείων.

Παρακάτω, θα βρεις συγκεντρωμένα τα αγαπημένα μας μακιγιάζ και μαλλιά… this close!

Kate Middleton 

Η πριγκίπισσα Kate έπιασε τα μαλλιά της πάνω, όπως κάνει σχεδόν σε κάθε επίσημο red carpet event. Το μακιγιάζ της έκανε focus στην αλαβάστρινη επιδερμίδα της με ένα ημιδιάφανο αποτέλεσμα ενώ τα μάτια της ήταν βαμμένα smudged καφέ με το χαρακτηριστικό μαύρο μολύβι σβησμένο περιμετρικά.

Renee Zellweger

Η Renee Zellweger δεν κάνει ποτέ υπερβολές στο makeup, ενώ δανείστηκε από τις αποχρώσεις του φορέματός της και για το μακιγιάζ της, το οποίο είχε χρώμα στα μάγουλα και στα χείλη. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε ένα φροντισμένο και όμορφο updo.

Scarlett Johansson

Το να σετάρεις το χρώμα της σκιάς σου με το χρώμα του φορέματός σου είναι ίσως το πιο δυνατό trend του 2020. Σε αυτό το μοτίβο, λοιπόν, κινήθηκε και η υπέροχη Scarlett Johannson με τις ροζ αποχρώσεις στο makeup. Μας άρεσε, επίσης, πολύ η λευκή shimmering σκιά στην εσωτερική γωνία που έδινε ξεκούραστη όψη αλλά και το χτένισμά της που θύμιζε περισσότερο έργο τέχνης.

Margot Robbie

H Margot Robbie ήταν από τις stars που έκαναν την εξαίρεση αφού κινήθηκε με λιγότερο στιλιζαρισμένα μαλλιά. Όσο για το μακιγιάζ της, επικράτησαν οι τόνοι του σάπιου μήλου ενώ μας άρεσε πολύ και αυτή η λεπτομέρεια με το ρουζ τοποθετημένο και στην άκρη της μύτης που έδινε ένα cute αποτέλεσμα.

Zoe Kravitz

Sleek μαλλιά, καλοχτενισμένα φρύδια και κραγιόν ακριβώς στο χρώμα των σκουλαρικιών που επέλεξε να φορέσει. Το τελευταίο αποδεικνύει ότι το beauty παιχνίδι (αλλά και κάθε παιχνίδι!) κρίνεται στις λεπτομέρειες!

Charlize Theron

Γενναίες δόσεις ροζ σκιά και μάσκαρα ήταν τα δύο στοιχεία που χαρακτηρίζουν το μακιγιάζ της Charlize Theron για τα Bafta. Όσο για τα μαλλιά της, μας άρεσε πολύ η βαθιά φράντζα που αναδείκνυε τα piercing της.

Lily- Rose Depp

H Lily- Rose Depp επέλεξε την efortless λογική των Γαλλίδων. Το μακιγιάζ της στηρίχθηκε όλο στους γήινους τόνους ενώ τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα σε κυματισμούς με χωρίστρα στη μέση και ελάχιστο όγκο στην κορυφή.

Emilia Clarke 

H Emilia Clarke ήταν μια ακόμη star που αποφάσισε να κάνει μια βαθιά wet χωρίστρα και να πιάσει τα μαλλιά της ενώ στο μακιγιάζ της επικράτησαν οι γήινοι τόνοι.

Pixie Lott

Η Pixie Lott μας έδειξε μια άλλη προσέγγιση στον τρόπο που μπορεί να βάλει κανείς eyeliner αφού η γραμμή ήταν τραβηγμένη με μια edgy διάθεση στην εσωτερική γωνία των ματιών. Έτσι, τα μάτια της έδειχναν και πολύ μεγαλύτερα!

Rooney Mara

Βλέποντας αυτή την εικόνα δεν μπορούμε να σκεφτούμε πως η Rooney Mara ήταν κάποτε “Το κορίτσι με τα Τατουάζ”. Το μακιγιάζ και τα μαλλιά της ήταν elegant chic ενώ μας άρεσε πολύ και η λεπτομέρεια με την μεταξωτή κορδέλα. Fast tip: αν θέλεις να κάνεις ένα γρήγορο lifting στα χαρακτηριστικά σου, πιάσε μια τόσο ανοδική και σφιχτή κοτσίδα. Ή σινιόν.

 

Read More

And More