Be my (Mc)Queen! 15 τέλειες ιδέες ομορφιάς που πήραμε από το Savage beauty!

Σε κάθε εκδήλωση μόδας το beauty το γιορτάζει! Όχι μόνο γιατί μόδα και ομορφιά πάνε μαζί, αλλά κυρίως γιατί οι εμφανίσεις των stars που συγκεντρώνονται εκεί μας δίνουν τροφή για σχόλια και πάνω από όλα έμπνευση για το πώς θα μακιγιαριστούμε και θα κάνουμε τα μαλλιά μας σήμερα.

Αυτή τη φορά, όμως, σου έχω κάτι πολύ καλύτερο! Με αφορμή το gathering που έγινε στο ΜΕΤ προς τιμήν του Alexander McQueen και την άφιξη εκεί δεκάδων Hollywood stars, συγκεντρώσαμε 16 ολόκληρα μακιγιάζ, μαλλιά και νύχια που μας έκαναν την μεγαλύτερη εντύπωση. Είναι όλα τους τέλεια! Εγώ διάλεξα ήδη το look που θα κάνω άμεσα (μιλάω με hair stylists τώρα για να μου αποκαλύψουν το μυστικό για την πλεξίδα της Rihanna και θα σου έχω πολύ σύντομα νέα!). Εσύ, δεν έχεις παρά να βρεις το δικό σου αγαπημένο και να το κάνεις σήμερα κιόλας!
PS: Μια πολύ καλή ιδέα είναι τις επόμενες ημέρες να πειραματιστείς με το κάθε look ξεχωριστά. Για ποιο λόγο να είμαστε ίδιες κάθε φορά;

Χρυσή σκιά στα μάτια

Όσο ανοίγει ο καιρός τόσο η σκιά στο χρώμα της άμμου έχει την τιμητική της! Αν είναι και ιριδίζουσα, ακόμη καλύτερα! Η Sarah Jessica Parker, η Salma Hayek και η Blake Lively είχαν την ίδια ιδέα για το μακιγιάζ τους στο event που διοργανώθηκε προς τιμήν του haute couturier. Αν έχεις πράσινα μάτια όπως η τηλεοπτική Carrie, τόνισε το χρώμα τους με ένα μαύρο eyeliner αφού απλώσεις την σκιά.

Έντονα χείλη

Στα επίσημα events τα έντονα χείλη έχουν την πρωτοκαθεδρία! Είδαμε σκούρο κόκκινο στην Taylor Swift, κόκκινο στην Madonna και flashy fuchsia στην Emma Stone. Το δικό μας αγαπημένο, σαφώς το τελευταίο! Είναι πιο καλοκαιρινό και τόσο έντονο ώστε να κάνεις εμφανή την παρουσία σου στον χώρο. Προσοχή, όμως: το υπόλοιπο μακιγιάζ οφείλει να είναι ήσυχο, σχεδόν ανύπαρκτο!

Αξεσουάρ στα μαλλιά!

Όταν δεν έχεις ιδέα πώς να κάνεις τα μαλλιά σου σε ένα event ή μια βραδινή έξοδο ή αν απλώς δεν… πιάνει το χέρι σου, υπάρχει πάντα μια σοφή και εύκολη λύση: hair accesories! Η Fergie, η Isabel Lucas και η Jessica Alba μας έδειξαν τον δρόμο κι εμείς ακολουθούμε! Προσωπικά, λατρεύω το στεφάνι της Fergie!

Κυματισμοί στα μαλλιά

Χαλαροί ή πιο επιτηδευμένοι, οι κυματισμοί στα μαλλιά είναι πάντα μια πολύ καλή επιλογή για τέτοιου είδους events. Η Gisele (μακράν από τις πιο λαμπερές παρουσίες!), η Penelope Cruz στην πρώτη επίσημη εμφάνισή της μετά την γέννα και το Gossip Girl, Blake Lively εντυπωσίαζαν με το hair styling τους. Απαραίτητη προϋπόθεση: η έντονη χωρίστρα στο πλάι!

Και μερικές ακόμη beauty ιδέες!

Στα beauty looks μας η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά! Πειραματίσου με ένα ιριδίζον κόκκινο βερνίκι και τόλμησε διακριτικά δαχτυλίδια όπως η Jennifer Lopez (τόλμησε να το πας ένα βήμα παραπέρα με την τεχνική με μαγνήτη), φρόντισε να αναδείξεις την πλάτη σου με ένα υπέροχο ξώπλατο φόρεμα και σινιόν όπως έκανε η Renee Zelweger ή δανείσου τις αποχρώσεις της σκιάς που θα χρησιμοποιήσεις από το φόρεμά σου υιοθετώντας το πολύ διαφορετικό στιλ της Ginnifer Goodwin.

Λοιπόν, ποια είναι το δικό σου αγαπημένο στιλ; Θα υιοθετήσεις κάποιο από τα παραπάνω; Στείλε το σχόλιό σου εδώ κι έλα να συζητήσουμε!

Read More

And More