Beatific Slim Sculptor: μια κρέμα που φτιάχτηκε από γιατρούς για εντατικό αδυνάτισμα και λείανση της επιδερμίδας!

Υπάρχουν κάποιες σκέψεις που αντανακλαστικά συμβαίνουν σε κάθε γυναικείο μυαλό. Μια τέτοια σκέψη είναι: “έρχεται καλοκαίρι, πρέπει να φορέσω μαγιό και να βγω στην παραλία και δεν είμαι καθόλου έτοιμη γι’αυτό!”. Μια άλλη σκέψη είναι: “Βρήκα μια κρέμα αδυνατίσματος και σμίλευσης που έχει κατασκευαστεί από γιατρούς. Σίγουρα θα είναι καλή!”.

Και να που αυτές οι δύο σκέψεις βρίσκουν την τέλεια προσωποποίησή τους σε μια κρέμα που εντοπίσαμε και δοκιμάζουμε εδώ και αρκετές μέρες: την Slim Sculptor από την Beatific! Ας γίνουν οι συστάσεις…

Σίγουρα η καλή διατροφή και η εντατική άσκηση είναι το Άλφα και το Ωμέγα για να έχεις ένα σώμα όπως το ονειρεύεσαι. Όταν, όμως, ελλείψει χρόνου ή και διάθεσης δεν μπορείς να εφαρμόσεις τα παραπάνω στην πράξη μπορείς να βοηθήσεις την κατάσταση με μια κρέμα σώματος. Και η κρέμα σώματος για αδυνάτισμα και σμίλευση της Beatific είναι… όλα τα υπόλοιπα γράμματα!

Καταρχήν, πρέπει να γνωρίζεις ότι η Beatific είναι ένα brand καλλυντικών που έχει δημιουργηθεί από τους γιατρούς του νοσοκομείου Υγεία, πράγμα που σε κάνει να ξεφυσάς από ανακούφιση γιατί όταν κάτι φέρει το credit γιατρού ξέρεις πως θα δεις αποτέλεσμα.

‘Οσον αφορά την Beatific Slim Sculptor body cream, πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για μια πλούσια κρέμα σμίλευσης και αδυνατίσματος που δρα σε ένα δυσδιάστατο επίπεδο:

1. Στοχεύει στην όψη φλοιού πορτοκαλιού
Η λειαντική δύναμη του συμπλέγματος NocturCell thermo-active βασίζει τη δράση της στους μηχανισμούς της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια της νύχτας, οπότε η επιδερμίδα έχει την τάση να ενισχύει τις φυσικές διαδικασίες ανανέωσης και αδυνατίσματος. Το σύμπλεγμα NocturCell thermo-active χάρη σε ένα βιοτεχνολογικό δραστικό που παράγεται από πλαγκτονικούς μικροοργανισμούς, λειτουργεί πάνω σε μία διαδοχική πορεία δράσεων η οποία σε συνδυασμό με το μασάζ συμβάλει καθοριστικά στη μείωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού.

2. Προσφέρει πολλαπλά αδυνατιστικά* οφέλη σμιλεύοντας τη σιλουέτα
Το σύμπλεγμα LipoSlim Sculpt3 βασίζεται σε ένα μοναδικό μείγμα φυκιών και στο δραστικό εκχύλισμα σπόρου παπαρούνας τα οποία δημιουργούν μία ισχυρή συνεργιστική δράση σμίλευσης του σώματος μαζί με την επιστημονικά αποδεδειγμένη αδυνατιστική δραστηριότητα των ξανθινών. Έτσι η επιδερμίδα συσφίγγεται και τονώνεται ενώ η σιλουέτα του σώματος σμιλεύεται και αναδιαμορφώνεται.

Παράλληλα, η τεχνολογία MicroTransDermal ενισχύει την απορρόφηση των δραστικών συστατικών από την επιδερμίδα, χαρίζοντας βελτιστοποιημένη αποτελεσματικότητα σύσφιξης, ελαστικότητας και βελούδινης επιδερμίδας.

Με απλά λόγια όλα αυτά σημαίνουν πως με εντατική χρήση βλέπεις το σώμα σου να αλλάζει, να βελτιώνεται. Η κυτταρίτιδα δεν είναι πλέον ορατή, το περίγραμμα είναι πιο σμιλευμένο και εν τέλει το σώμα σου συνολικά δείχνει πιο καλοσχηματισμένο.

Δεν έχεις, λοιπόν, παρά να το δοκιμάσεις και να δεις την δράση του Beatific στο σώμα σου! Και φυσικά, για να διατηρήσεις και το αποτέλεσμα σε βάθος χρόνου ως beauty editor έχω μια βασική συμβουλή να σου δώσω: χρησιμοποίησε την κρέμα Slim Sculptor από την Beatific όλο το χρόνο!

Τα προϊόντα της σειράς Beatific θα τα βρεις στο attica/GoldenHall, στα νοσοκομεία του Ομίλου Υγεία (Υγεία & Μητέρα) και online στο www.beatific.gr

*Το αδυνατιστικό αποτέλεσμα συνιστάται σε δράση αναδιαμόρφωσης του περιγράμματος υπό την εφαρμογή με κυκλικό μασάζ και δεν αφορά σε μείωση του βάρους

Read More

And More