Beauty alert! Η Kristen Stewart ξύρισε τα μαλλιά της!

Η Kristen Stewart μας έχει συνηθίσει στις extreme αλλαγές αλλά ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό μας ότι θα μπορούσε να ζήσει στιγμή… Britney Spears! Η ίδια εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας της Personal Shopper που βγαίνει στους κινηματογράφους στις 10 του μήνα με ένα εντελώς νέο κούρεμα. Ή καλύτερα, με ξυρισμένα μαλλιά.
Ενώ στην αντίστοιχη πρεμιέρα που είχε γίνει στο Los Angeles στις 6 του μήνα η ίδια είχε τα μαλλιά που βλέπεις παραπάνω, την επόμενη ακριβώς μέρα έκανε την ανατροπή. Και αν έχεις την παραμικρή αμφιβολία για το αν όντως είναι αυτή, ένα hint είναι ότι δεν έχει εγκαταλείψει το signature μακιγιάζ της!

Η Kristen Stewart, λοιπόν, ξύρισε τα μαλλιά της και τα έβαψε πλατινέ. Και θέλει τόλμη να υποστηρίξει κανείς αυτό το look. Πάντως, κάποιοι λένε πως πρόκειται για την δεύτερη επικείμενη ταινία της με τίτλο Underwater, οπότε σε αυτή την περίπτωση περνάει την… Demi Moore φάση της. Να σου θυμίσω ότι η Demi Moore ήταν από τις πρώτες ηθοποιούς που τόλμησαν να ξυρίσουν τα μαλλιά της για έναν ρόλο, και συγκεκριμένα την ταινία G.I. Jane το 1997.

Σε κάθε περίπτωση, πώς σου φαίνεται η νέα Kristen Stewart;

Read More

And More